Διάγγελμα Τραμπ για την αμερικανική πολιτική σε Αφγανιστάν-Πακιστάν - iefimerida.gr

Διάγγελμα Τραμπ για την αμερικανική πολιτική σε Αφγανιστάν-Πακιστάν

Φωτογραφία: AP Photo/Pablo Martinez Monsivais
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη στρατηγική του για τον πόλεμο στο Αφγανιστάν και τη Νότια Ασία θα παρουσιάσει σε διάγγελμά του προς τον αμερικανικό λαό ο Ντόναλντ Τραμπ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Λευκού Οίκου, η ομιλία του Τραμπ θα γίνει στην στρατιωτική βάση Φορτ Μάιερ της Βιρτζίνια, κοντά στην Ουάσιγκτον, και θα μεταδοθεί στις 21:00 ώρα ΗΠΑ (04:00 Τρίτης, ώρα Ελλάδας).

Η τηλεοπτική μετάδοση σε ζώνη μεγάλης τηλεθέασης, όπου και θα μεταδοθεί το διάγγελμα, είναι η δεύτερη από τον Φεβρουάριο, όταν μίλησε στο Κογκρέσο κατά ετήσια παράδοση των αμερικανών προέδρων.

Σύμφωνα με δύο αξιωματούχους που συμμετείχαν σε συσκέψεις για τη διαμόρφωση πολιτικής με τον πρόεδρο και τους συμβούλους του στις ένοπλες δυνάμεις και την εθνική ασφάλεια την Παρασκευή, ο λόγος που άργησε να δημοσιοποιηθεί το σχέδιο του Λευκού Οίκου είναι διότι ήταν δύσκολο να πεισθεί ο Τραμπ ότι χρειάζεται μια ευρύτερη πολιτική για την περιοχή που θα περιλαμβάνει και τη θέση των ΗΠΑ για το Πακιστάν.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ - Reuters

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ