Kέιτ Μίντλετον: Τα σκουλαρίκια που συνοδεύουν όλες τις εμφανίσεις της [εικόνες] - iefimerida.gr

Kέιτ Μίντλετον: Τα σκουλαρίκια που συνοδεύουν όλες τις εμφανίσεις της [εικόνες]

© Splash / Ideal Image
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Kάθε δήμοσια εμφάνισή της μπαίνει στο μικροσκόπιο και κάθε λεπτομέρειά της αναλύεται διεξοδικά από τους fashion editors.

Οι στιλιστικές εμφανίσεις της Kate Middleton ασκούν επιρροή και είναι πάντα μελετημένες. Είναι γεγονός ότι κάθε φόρεμα, πανωφόρι ή παπούτσι που επιλέγει γίνεται sold out.

Η ίδια ακολουθεί συγκεκριμένο «κώδικα» στο look της και δεν παρεκκλίνει από αυτόν. Ομως, όπως κάθε γυναίκα, έχει και εκείνη τα φετίχ της: στιλιστικές εμμονές που οι δημόσιες εμφανίσεις της μαρτυρούν. Η Κate έχει μια μεγάλη αδυναμία: ένα ζευγάρι σκουλαρίκια που ο φωτογραφικός φακός έχει απαθανατίσει ουκ ολίγες φορές σε δημόσιες εμφανίσεις της.

Αυτά τα σκουλαρίκια φαίνεται ότι δεν την προδίδουν ποτέ. Εχουν ευελιξία και ταιριάζουν με κάθε της look, πρωινό ή απογευματινό.

Δείτε τα σκουλαρίκια στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ KEIT ΜΙΝΤΛΕΤΟΝ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ