Λυκουρέζος για Λάσκαρη: Κοιμόμουν δίπλα της και δεν ξύπνησε ποτέ... - iefimerida.gr

Λυκουρέζος για Λάσκαρη: Κοιμόμουν δίπλα της και δεν ξύπνησε ποτέ...

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την Τρίτη θα οδηγηθεί στην τελευταία της κατοικία η μεγάλη σταρ του ελληνικού κινηματογράφου Ζωή Λάσκαρη, η οποία έφυγε ξαφνικά από τη ζωή την Παρασκευή, σε ηλικία 73 ετών.

Το σοκ για την οικογένειά της από τον ξαφνικό χαμό της από ανακοπή καρδιάς στον ύπνο της, είναι μεγάλο. Οι κόρες της Μάρθα και Μαρία Ελένη, η εγγονής της Ζένια, ο σύζυγός της Αλέξανδρος Λυκουρέζος προσπαθούν ακόμη να συνειδητοποιήσουν ότι η «Ζωίτσα» τους δεν είναι πλέον μαζί τους. «Κοιμόμουν δίπλα της και δεν ξύπνησε ποτέ... δύσκολη κατάσταση. Πολύ ζόρικη η διαχείριση της απώλειας», ήταν τα πρώτα λόγια του συζύγου της μετά το θάνατο της, όπως μετέδωσε το δελτίο της ΕΡΤ.

Η Ζωή Λάσκαρη βρισκόταν στο σπίτι της στο Πόρτο Ράφτη. Τελευταία φορά, όταν την είδαν οι δικοί της άνθρωποι το βράδυ της Πέμπτης φαινόταν χαρούμενη, έδειχνε καλά. Το πρωί της Παρασκευής, ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος έφυγε για το γραφείο του πρωί πρωί, ως συνήθως. Η Ζωή Λάσκαρη συνέχιζε να κοιμάται. Οι άνθρωποι του σπιτιού άρχισαν να καταλαβαίνουν ότι κάτι δεν πηγαίνει καλά όταν η ώρα περνούσε, είχε φτάσει σχεδόν μεσημέρι, και εκείνη δεν εμφανιζόταν. Πήγαν να την ξυπνήσουν, δεν αντιδρούσε, ενημερώθηκε σύζυγός της που ήταν στο γραφείο του και ο οικογενειακός γιατρός που έσπευσε στο σημείο και διαπίστωσε το θάνατό της. Η Ζωή Λάσκαρη έφυγε στον ύπνο της ξαφνικά, αφήνοντας πίσω της την οικογένειά της απαρηγόρητη...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ζωή Λάσκαρη Αλέξανδρος Λυκουρέζος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ