Νάξος: Ερευνες για αγνοούμενο λουόμενο στον Απόλλωνα - iefimerida.gr

Νάξος: Ερευνες για αγνοούμενο λουόμενο στον Απόλλωνα

Φωτογραφία: Cyclades Voice
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνεχίζονται οι έρευνες από το πρωί της Κυριακής μετά το συναγερμό που σήμανε το απόγευμα του Σαββάτου στη θαλάσσια περιοχή του Απόλλωνα Νάξου, όταν λουόμενος που κολυμπούσε έξω από την οριζόμενη από σημαδούρες κολυμβητική περιοχή έπαψε να είναι ορατός από τη ναυαγοσώστρια, που παρακολουθούσε από νωρίτερα δυο λουόμενους που είχαν απομακρυνθεί.

Ο ένας, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του Cyclades Voice εθεάθη από τη ναυαγοσώστρια να εξέρχεται από τη θάλασσα, ο δεύτερος όμως έπαψε μετά από λίγο να είναι ορατός, γεγονός που οδήγησε σε άμεση ενημέρωση της Λιμενικής Αρχής, ενώ παράλληλα η ναυαγοσώστρια έσπευσε προς αναζήτησή του.

Αμέσως κινητοποιήθηκε καΐκι της περιοχής (φωτό), ενώ αργότερα στην περιοχή έφτασαν ένα σκάφος του Λιμενικού, σκάφος με το οποίο γίνονται διακομιδές ασθενών, αλλά και βάρκες της περιοχής που διεξήγαν έρευνες στη θαλάσσια περιοχή του όρμου του Απόλλωνα μέχρι που σκοτείνιασε.
Παράλληλα, στην περιοχή έφτασε και αυτοκίνητο του Λιμενικού με δυο γυναίκες λιμενικούς, ενώ πάνω από τη θαλάσσια περιοχή ερεύνησε και ελικόπτερο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι άνεμοι δεν ήταν ισχυροί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι και το πρωί της Κυριακής δεν είχε δηλωθεί σε κάποια αρμόδια Αρχή της Νάξου ότι αναζητείται κάποιος ή κάποια.

Με το πρώτο φως της μέρας σκάφος του Λιμενικού και το σκάφος "Κυρίαρχος" συνεχίζουν τις έρευνες στη θάλασσα ε΄νώ αυτοκίνητο του Λιμεναρχείου Νάξου με δυο άτομα βρίσκονται στον Απόλλωνα.

Οι έρευνες πρόκειται να συνεχιστούν μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής και συγκεκριμένα μέχρι τις 13:00.

Πηγή: Cyclades Voice

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ νάξος Απόλλωνας αγνοούμενος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ