Super League: Μπαίνουν στην μάχη ΑΕΚ, ΠΑΟ και ΠΑΟΚ - iefimerida.gr

Super League: Μπαίνουν στην μάχη ΑΕΚ, ΠΑΟ και ΠΑΟΚ

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά τις χθεσινές νίκες Ολυμπιακού-ΠΑΣ Γιάννινα και την ισοπαλία στα Πηγάδια, σήμερα το πρόγραμμα της πρεμιέρας της Super League τέσσερα παιχνίδια.

Το κυρίως μενού με τους εκτός έδρας αγώνες του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ, ενώ η ΑΕΚ δίνει τον πρώτο παιχνίδι της σεζόν στο άδειο (λόγω τιμωρίας) ΟΑΚΑ.

Οι «πράσινοι» κλείνουν το σημερινό πρόγραμμα με την αναμέτρηση στα Χανιά, κόντρα στον Πλατανιά που την περσινή σεζόν έφτασε κοντά στη συμμετοχή του στα πλέι οφ του πρωταθλήματος, τα οποία πλέον παύουν να υφίστανται.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά», τώρα, δοκιμάζεται στην έδρα του Λεβαδειακού, έχοντας αρκετές απουσίες που αναγκάζουν τον Ραζβάν Λουτσέσκου να ψάξει το καλύτερο δυνατό σχήμα ενόψει του δεύτερου αγώνα με την Έστερσουντ στη Σουηδία.

Η ΑΕΚ, από την πλευρά της, υποδέχεται τον Παναιτωλικό στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας, όπου την Πέμπτη θα φιλοξενήσει την Μπριζ μετά το 0-0 στο Βέλγιο που της δίνει το δικαίωμα να ονειρεύεται τη συμμετοχή της στους ομίλους του Europa League.

Στο σημερινό πρόγραμμα υπάρχει και το Κέρκυρα-Πανιώνιος, με τους Νεοσμυρνιώτες να θέλουν να δώσουν συνέχεια στο φετινό καλό ξεκίνημά τους και την περσινή εξαιρετική πορεία τους στο πρωτάθλημα, καταφέρνοντας να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στη δεύτερη τη τάξει διοργάνωση της UEFA.

Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής της Super League:

Σάββατο

  • Ξάνθη – Λαμία 0-0
  • Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΣ Γιάννινα 1-2 
  • Ολυμπιακός – Λάρισα 4-1

Κυριακή

  • 19:15 ΑΕΚ – Παναιτωλικός (Novasports2)
  • 19:15 Κέρκυρα – Πανιώνιος (Novasports4)
  • 19:15 Λεβαδειακός – ΠΑΟΚ (Novasports3)
  • 21:30 Πλατανιάς – Παναθηναϊκός (Novasports1)

Δευτέρα

  • 21:30 Ατρόμητος – Απόλλων Σμύρνης (Novasports1)
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Super League αεκ ΠΑΟ ΠΑΟΚ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ