Ο ΣΥΡΙΖΑ υπερασπίζεται τον Κοντονή: Επιβεβλημένη και αυτονόητη η απόφασή του να μην ταξιδέψει στην Εσθονία - iefimerida.gr

Ο ΣΥΡΙΖΑ υπερασπίζεται τον Κοντονή: Επιβεβλημένη και αυτονόητη η απόφασή του να μην ταξιδέψει στην Εσθονία

Φωτογραφία: Alexandros Michailidis / SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ως «αυτονόητη και επιβεβλημένη» χαρακτηρίζει την απόφαση του υπουργού Δικαιοσύνης, Σταύρου Κοντονή, να μη συμμετάσχει στο συνέδριο που διοργανώνει η Εσθονία στο πλαίσιο της Προεδρίας της στο Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Ενωσης.

«Κάθε απόπειρα εξίσωσης του ναζισμού με τον κομμουνισμό είναι ανιστόρητη και επικίνδυνη, ιδίως σε μια περίοδο που η άκρα δεξιά επιχειρεί να ξανασηκώσει κεφάλι στην Ευρώπη», τονίζει το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Παράλληλα, κατηγορεί τη Νέα Δημοκρατία για εμμονή στη λεγόμενη «θεωρία των δύο άκρων», σημειώνοντας: «Στο πλαίσιο αυτό, οι αντιδράσεις της ΝΔ για τη συγκεκριμένη επιλογή δείχνουν τη σταθερή εμμονή της στη λεγόμενη «θεωρία των δύο άκρων», η οποία το μόνο που κάνει είναι να αθωώνει τον ναζισμό».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ