O κόσμος της μόδας υποκλίνεται στις Νεοζηλανδές ιέρειες του στιλ - iefimerida.gr

O κόσμος της μόδας υποκλίνεται στις Νεοζηλανδές ιέρειες του στιλ

Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με προσοχή στη λεπτομέρεια, αποφεύγουν την υπερβολή στο ντύσιμο.

Συνηθίζουν να λένε: «Να ντύνεσαι πάντα σαν να πρόκειται να γνωρίσεις τον άνδρα της ζωής σου». Εχουν έναν ιδιαίτερο τρόπο να μας κερδίζουν με την ανεπιτήδευτη κομψότητά τους.

Αν μια τάση δεν τις κολακεύει και δεν τις αντιπροσωπεύει την προσπερνούν επιδεικτικά. Αυτό είναι το στιλ των Γαλλίδων και κάθε φορά που μπαίνει στο μικροσκόπιο, μας τροφοδοτεί με έμπνευση.Τις έχουν αποκαλέσει ιέρειες του στιλ. Ομως, μήπως ήρθε η στιγμή να αναθεωρήσουμε και να πάρουμε έμπνευση από το στιλ γυναικών που βρίσκονται σε άλλες γωνιές αυτού του κόσμου;

Οι Νεοζηλανδές έχουν μπει δυναμικά στο παιχνίδι του στιλ και οι εμφανίσεις τους δείχνουν ότι κερδίζουν το «στοίχημα», ανεβαίνοντας σε ένα ψηλό σκαλί, στη μεγάλη σκάλα της μόδας. Δεν είναι μόνο οι Παριζιάνες που χαρακτηρίζονται από εκλεκτικό γούστο. Οι Nεοζηλανδές street style σταρς γίνονται πηγή έμπνευσης για τα it girls της Ευρώπης και όχι μόνο. Δεν φοβούνται να παντρεύουν μεταξύ τους διαφορετικά trends, να πειραματίζονται.

Γνωρίστε το στιλ των Νεοζηλανδών στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΟΖΗΛΑΝΔΕΣ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ