Εκτροχιασμός τρένου στην Ινδία -Νεκροί και τραυματίες [εικόνες] - iefimerida.gr

Εκτροχιασμός τρένου στην Ινδία -Νεκροί και τραυματίες [εικόνες]

Φωτογραφία: Twitter
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τουλάχιστον 23 άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι 64 τραυματίστηκαν όταν εκτροχιάστηκε αμαξοστοιχία στη βόρεια Ινδία σήμερα, σύμφωνα με τον νεότερο απολογισμό που έδωσαν στη δημοσιότητα οι αρχές.

«Είκοσι τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι 64 τραυματίστηκαν στο δυστύχημα. Οι επιχειρήσεις διάσωσης συνεχίζονται» δήλωσε ο Τζι Ες Πριγιαρντάσι, ένας υψηλόβαθμος αξιωματούχος, στο Γαλλικό Πρακτορείο.

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής, ορισμένα από τα βαγόνια που εκτροχιάστηκαν έπεσαν πάνω σε κατοικίες.

Ο Σαντζίβ Μπαλιάν, βουλευτής από το Μουζαφαρναγκάρ είπε στο πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς ότι τουλάχιστον 14 άνθρωποι σκοτώθηκαν και 58 άλλοι τραυματίστηκαν σοβαρά. Νωρίτερα αξιωματούχος των υπηρεσιών υγείας έκανε λόγο για 11 νεκρούς.

Τοπικά τηλεοπτικά δίκτυα μετέδωσαν σκηνές χάους στο σημείο της τραγωδίας: μέλη των ομάδων διάσωσης να επιχειρούν να βρουν και να ανασύρουν τραυματίες από τα βαγόνια, την ώρα που πλήθος κόσμου έχει συγκεντρωθεί γύρω από τους αναποδογυρισμένους συρμούς.

Τουλάχιστον 5 βαγόνια εκτροχιάστηκαν.

«Δίνουμε μάχη για να ανασύρουμε τους τραυματίες… Είναι πολύ σκοτεινά για να διεξάγουμε επιχειρήσεις έρευνας με όλα τα μέσα, ωστόσο οι ομάδες μας προσπαθούν για το καλύτερο» επισήμανε ο Άτζαι Παντέι, ένας αστυνομικός που βρίσκεται στην περιοχή.

Ο πρωθυπουργός της Ινδίας Ναρέντρα Μόντι έστειλε ένα μήνυμα στο Twitter όπου διατύπωνε την οδύνη του για τον εκτροχιασμό του Utkal Express, ενώ απηύθυνε τα συλλυπητήριά του στις οικογένειες των θυμάτων.

Once again train derail & once again its in #India . #Muzaffarnagar Nothing Strange ?? Mr. @sureshpprabhu #IndianRailways @SahilThoughts pic.twitter.com/XT7SHOZLRd

6 train cars of Puri-Haridwar-Kalinga #UtkalExpress derails in #India. At least 100 injured pic.twitter.com/Pe0nmSoq6P

Ambulances at the #Muzaffarnagar train derailment site in #UttarPradesh; @NDRFHQ teams mobilized, UP #ATS has also left for the spot pic.twitter.com/c6krqzSLYM

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ-Reuters

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ινδία τρένο εκτροχιασμός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ