17 χρόνια φυλακή, επειδή προκάλεσε τροχαίο και εγκατέλειψε το θύμα - iefimerida.gr

17 χρόνια φυλακή, επειδή προκάλεσε τροχαίο και εγκατέλειψε το θύμα

17 χρόνια φυλακή
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεκαεπτά χρόνια κάθειρξη επέβαλε σήμερα το κακουργιοδικείο Νεάπολης Λασιθίου σε 26χρονο, για κακουργηματική διατάραξη ασφάλειας συγκοινωνιών, η οποία επέφερε τον θάνατο 29χρονου διανομέα φαγητού.

Ο 26χρονος κρίθηκε ένοχος για τον τραγικό θάνατο του 29χρονου, ο οποίος τραυματίστηκε θανάσιμα όταν έπεσε πάνω στη δίκυκλη μοτοσικλέτα του το αγροτικό αυτοκίνητο που οδηγούσε ο κατηγορούμενος το 2008, στη συμβολή των λεωφόρων Καζαντζίδη και Ικάρου του Ηρακλείου.

Ο καταδικασθείς, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, είχε αναπτύξει υπερβολική ταχύτητα για να αποφύγει τροχονομικό έλεγχο, παραβίασε τον ερυθρό σηματοδότη, έπεσε πάνω στον άτυχο δικυκλιστή και στη συνεχεία εξαφανίστηκε, με αποτέλεσμα ο 29χρονος να εγκαταλειφθεί αιμόφυρτος στην άσφαλτο και να υποκύψει λίγο αργότερα στα τράυματά του.

Επίσης το δικαστήριο καταδίκασε και τον πατέρα του 26χρονου σε φυλάκιση 2 ετών για ψευδορκία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ