Επιμένει ο Κουρουμπλής: «Πρέπει σταδιακά να πάμε σε ένα ευρύτερο σοσιαλιστικό μέτωπο» - iefimerida.gr

Επιμένει ο Κουρουμπλής: «Πρέπει σταδιακά να πάμε σε ένα ευρύτερο σοσιαλιστικό μέτωπο»

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παρά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν από την πρόταση του για συνεργασία του ΣΥΡΙΖΑ με το ΠΑΣΟΚ, ο υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής επιμένει στη θέση του.

«Δεν μπορεί να γίνει δεκανίκι της δεξιάς μια παράταξη που έχει την αντιδεξιά λογική στο DNA της. Σταδιακά θα πάμε σε ένα νεοφιλελεύθερο μέτωπο και ένα ευρύτερο σοσιαλιστικό μέτωπο» δήλωσε ο υπουργός Ναυτιλίας στον ΣΚΑΪ.

Για να αποφύγει, ωστόσο, να προκαλέσει αναταραχή στη συνεργασία του ΣΥΡΙΖΑ με τους ΑΝΕΛ έσπευσε να προσθέσει ότι «δεν καταγγέλλω τους ΑΝΕΛ γιατί δεν υπήρξαν εμπόδιο στα σχέδια της κυβέρνησης».

Όσο για το αν έχει συζητήσει τη δημιουργία μετώπου με τον Αλέξη Τσίπρα αρκέστηκε στο σχόλιο ότι ο πρωθυπουργός «έχει μέσα του το πνεύμα για μια τέτοια διάθεση».

Στις 10 Αυγούστου ο κ.Κουρουμπλής μιλώντας για το άρθρο του Κώστα Λαλιώτη πρότεινε μέτωπο ΠΑΣΟΚ -ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στην πολιτική Μητσοτάκη, αλλά είχε «φάει πόρτα» από τον Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο που είχε δηλώσει ότι «δεν θα υπάρξει καμία συνεργασία με πολιτικούς τυχοδιώκτες».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παναγιώτης Κουρουμπλής ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΣΟΚ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ