Audi: Εκδόσεις φυσικού αερίου και για τα A4 Avant και A5 Sportback [εικόνες] - iefimerida.gr

Audi: Εκδόσεις φυσικού αερίου και για τα A4 Avant και A5 Sportback [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Audi, παρά τη γενική και μάλλον βεβιασμένη στροφή προς την ηλεκτροκίνηση, εξακολουθεί να παρουσιάζει μοντέλα με εναλλακτικά καύσιμα, όπως για παράδειγμα το εξαιρετικό φυσικό αέριο (CNG).

Έτσι μετά την παρουσίασή τους στην έκθεση της Γενεύης ξεκινά η διάθεση των A4 Avant και A5 Sportback g-tron, με το τελευταίο στοιχείο του ονόματός τους να παραπέμπει άμεσα στο καύσιμο φυσικό αέριο.

Κινητήρας και των δύο ο ΤSi των 2.000 κυβικών, με απόδοση για την περίσταση 170 ίππων και 270 Νm, που εξασφαλίζουν ένα 0-100 χλμ./ ώρα σε 8,5”, ενώ η τελική σε κάθε περίπτωση ξεπερνά τα 220 χλμ./ ώρα.

Η Αudi ανακοινώνει τιμές κατανάλωσης που κυμαίνονται από 3,8 έως 4,2 κιλά CNG ανά 100 χιλιόμετρα, ενώ οι δεξαμενές καυσίμου βρίσκονται κάτω από τον χώρο των αποσκευών ο οποίος εμφανίζεται ελαφρά μικρότερος. Ενδιαφέρον είναι πως και με τα δύο καύσιμα, βενζίνη και φυσικό αέριο, η αυτονομία μπορεί να φθάσει έως και τα 950 χιλιόμετρα, με τα 500 από αυτά να μπορούν να καλυφθούν με το CNG.

Audi: Εκδόσεις φυσικού αερίου και για τα A4 Avant και A5 Sportback [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Audi: Εκδόσεις φυσικού αερίου και για τα A4 Avant και A5 Sportback [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Audi: Εκδόσεις φυσικού αερίου και για τα A4 Avant και A5 Sportback [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Audi: Εκδόσεις φυσικού αερίου και για τα A4 Avant και A5 Sportback [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Audi ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΚΑΥΣΙΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ