Ραγάδες, κυτταρίτιδα, μαύροι κύκλοι -Οι διάσημες που έδειξαν τις ατέλειες τους στο Instagram - iefimerida.gr

Ραγάδες, κυτταρίτιδα, μαύροι κύκλοι -Οι διάσημες που έδειξαν τις ατέλειες τους στο Instagram

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι σελέμπριτις που όχι μόνο αγαπούν, αλλά δε διστάζουν να δείξουν και στον κόσμο τις ατέλειες τους.

Σε έναν κόσμο που οι 9 στις 10 φωτογραφίες που ανεβαίνουν στο Instagram έχουν υποστεί από ήπιο μέχρι παράλογα πολύ photo shop προκειμένου οι «πρωταγωνίστριες» να συμφωνούν με τα πρότυπα της τέλειας ομορφιάς, υπάρχουν και μερικές γυναίκες -υπέρμαχοι μιας πιο πιο ειλικρινούς προσέγγισης της γυναικείας φύσης- που αρνούνται να επιδεχθούν οποιαδήποτε ψηφιακή επεξεργασία.

Πολλές από αυτές μάλιστα είναι ήδη αγαπημένες celebrities και με αυτό τον τρόπο καταφέρνουν να γίνονται παραδείγματα body positivity, θάρρους και αυτοπεποίθησης. Γιατί δεν υπάρχει πιο ενθαρρυντικό πράγμα από το να βλέπεις έναν άνθρωπο που, στη γενική αντίληψη, είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με την αψεγάδιαστη ομορφιά, να μη φοβάται να δείξει και να «αγκαλιάζει» τις ατέλειες και τα αδύναμα σημεία του. Με άλλα λόγια, τα στοιχεία που τον κάνουν αληθινό.

Με αφορμή τη θαρραλέα φωτογραφία που ανέβασε πρόσφατα η Σολανζ Νόουλς (αδερφή της Μπιγιόνσε) δείχνοντας το δερματικό πρόβλημα που είχε καταλάβει το πρόσωπό της, αυτές είναι άλλες 8 φωτογραφίες διάσημων γυναικών που έχουν ανεβάσει οι ίδιες κατα καιρούς, στο λογαριασμό τους στο Instagram χωρίς φίλτρα και ρετούς, αλλά με παραπανίσια τριχοφυΐα, κυτταρίτιδα, ραγάδες και, βασικά, πολύ χιούμορ.

Δείτε φωτογραφίες και διαβάστε λεπτομέρειες στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΤΕΛΕΙΕΣ. ΔΙΑΣΗΜΕΣ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ