Βαρκελώνη: Αγωνία για τον 7χρονο Τζούλιαν Κάντμαν που αγνοείται [εικόνα] - iefimerida.gr

Βαρκελώνη: Αγωνία για τον 7χρονο Τζούλιαν Κάντμαν που αγνοείται [εικόνα]

Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θρήνος σε όλο τον πλανήτη για την τραγωδία με το τρομοκρατικό χτύπημα στη Βαρκελώνη.

Το λευκό βαν παρέσυρε δεκάδες ανθρώπους, σκότωσε 13 και τραυμάτισε πάνω από 130. Ορισμένοι αναζητούν ακόμα τους δικούς τους ανθρώπους ενώ άλλοι, βυθισμένοι στο πένθος, επέστρεψαν στη Ράμπλας για να τιμήσουν τα θύματα.

«Αγνοείται». Στην φωτογραφία, ένα μικρό αγοράκι που χαμογελάει. «Σας παρακαλώ, κοινοποιήστε»: ο Τόνι Κάντμαν εκλιπαρεί τους χρήστες του Διαδικτύου να τον βοηθήσουν να βρει τον εγγονό του ηλικίας 7 ετών. Τα ίχνη του αγοριού χάθηκαν μετά από την τρομοκρατική επίθεση στη Βαρκελώνη όπου σκοτώθηκαν 13 άνθρωποι στην δημοφιλέστερη τουριστική περιοχή.

«Βρήκαμε τη Τζομ (τη νύφη μου), νοσηλεύεται σε νοσοκομείο» εξηγεί στην ανάρτησή του στο Facebook. «Ο Τζούλιαν είναι επτά ετών και ήταν μαζί της όταν τους χώρισαν, μετά την τρομοκρατική επίθεση. Σας παρακαλώ, κοινοποιήστε το μήνυμα εάν έχετε οικογένεια ή φίλους στη Βαρκελώνη».

Η ανάρτηση αυτή κοινοποιήθηκε περισσότερες από 105.000 φορές. Ένα μόνο παράδειγμα της απόγνωσης των ανθρώπων που ψάχνουν ένα σημάδι του μικρού...

Βαρκελώνη: Αγωνία για τον 7χρονο Τζούλιαν Κάντμαν που αγνοείται [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ