Οι ισπανικές αρχές ειδοποίησαν τη Γαλλία για ύποπτο όχημα -Αναζητείται ο οδηγός του - iefimerida.gr

Οι ισπανικές αρχές ειδοποίησαν τη Γαλλία για ύποπτο όχημα -Αναζητείται ο οδηγός του

Οι ισπανικές αρχές ειδοποίησαν τη Γαλλία για ύποπτο όχημα/ Φωτογραφία: Francisco Seco/AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Οι Ισπανοί ερευνητές έστειλαν στις γαλλικές αρχές την περιγραφή του οχήματος που συνδέεται με τις επιθέσεις» στη Βαρκελώνη ανέφερε πηγή που επιβεβαίωσε πληροφορίες της γαλλικής Le Parisen.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, η γαλλική αστυνομία αναζητεί τον οδηγό ενός λευκού βαν Renault Kangoo που ενδεχομένως χρησιμοποιήθηκε από τα πρόσωπα που εμπλέκονται στις επιθέσεις στο κέντρο και τα περίχωρα της Βαρκελώνης, επισήμανε μια πηγή της γαλλικής αστυνομίας στο πρακτορείο ειδήσεων Reuters.

«Πραγματοποιούμε έρευνες για τον εντοπισμό ενός προσώπου που ενδέχεται να είναι ο οδηγός του οχήματος. Εμπλέκεται στις επιθέσεις. Την τελευταία φορά που εθεάθη ήταν εντός του οχήματος. Η ισπανική αστυνομία προώθησε τα στοιχεία του οχήματος στη γαλλική αστυνομία» σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Η γαλλική εφημερίδα Le Parisien έγραψε στον ιστότοπό της ότι το Kangoo είναι ένα από τα τρία οχήματα που ενοικίασαν οι δράστες, ωστόσο δεν έχει προς το παρόν εντοπιστεί και ενδέχεται να έχει μεταφερθεί στη Γαλλία.

Οι ισπανικές δυνάμεις επιβολής του νόμου καταζητούν ακόμη τουλάχιστον 4 υπόπτους, μεταξύ αυτών, τρεις προέρχονται από το Ριπόλ, μια μικρή πόλη 10.000 κατοίκων, σε απόσταση 100 χιλιομέτρων βόρεια της Βαρκελώνης, σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα La Vanguardia.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βαρκελώνη όχημα Γαλλία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ