Συμφωνία Super League και NOVA -Παραμένει και ο ΠΑΟΚ στο συνδρομητικό - iefimerida.gr

Συμφωνία Super League και NOVA -Παραμένει και ο ΠΑΟΚ στο συνδρομητικό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με αμοιβαίες υποχωρήσεις παραμονή της σέντρας του νέου πρωταθλήματος, Super League και NOVA συμφώνησαν στα χορηγικά δεδομένα της νέας σεζόν.

Συγκεκριμένα, η απαίτηση του συνδρομητικού καναλιού για μείωση 18% στα έσοδα που λαμβάνουν οι ομάδες από την κεντρική διαχείριση έγινε τελικά αποδεκτή. Ως αντιστάθμισμα της μείωσης των τηλεοπτικών εσόδων, λοιπόν, συμφωνήθηκε η NOVA να δώσει ως χορηγία 1,2 εκατ. ευρώ μόνο μόνο προς τις 12 συγκεκριμένες ομάδες της Super League, οι οποίες παράλληλα θα λάβουν άλλες 800.000 ευρώ από τη χορηγία του Ιβάν Σαββίδη και της Dimera. Αυτά τα συνολικά 2 εκατ. ευρώ ξεκαθαρίζεται ότι αφορούν έσοδο το οποίο προορίζεται αποκλειστικά για τους 12 «μικρομεσαίους» της Super League. Η NOVA θα δώσει συνολικά περίπου 30 εκατ. ευρώ στη Λίγκα, έπειτα από τη μείωση του 18%. Ποσόν που ο συνεταιρισμός ζήτησε από το συνδρομητικό κανάλι να παραμείνει και για τη σεζόν 2018-19, χωρίς άλλη μείωση.

Επίσης, τηλεοπτική στέγη βρήκαν τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα για την προσεχή σεζόν. ΠΑΟΚ και NOVA υπέγραψαν συμβόλαιο διάρκειας ενός χρόνου, ενώ υπογραμμίζεται ότι πρόκειται για ξεχωριστή συμφωνία ανάμεσά τους. Κάτι που σημαίνει ότι δεν εντάσσεται στην κεντρική διαχείριση (από την οποία ως γνωστόν είχε αποχωρήσει ο ΠΑΟΚ) και δεν επηρεάζει τις συζητήσεις των υπόλοιπων ομάδων με το συνδρομητικό κανάλι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Super League Nova ΠΑΟΚ συμφωνία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ