Προσωρινά κρατούμενος ο 20χρονος που παρέσυρε και σκότωσε τους 2 φοιτητές στα Χανιά - iefimerida.gr

Προσωρινά κρατούμενος ο 20χρονος που παρέσυρε και σκότωσε τους 2 φοιτητές στα Χανιά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Προθεσμία μέχρι τη Δευτέρα που θα απολογηθεί ενώπιον της Ανακρίτριας, πήρε ο 20χρονος Γεωργιανός οδηγός του οχήματος που παρέσυρε με το αυτοκίνητό του και σκότωσε τους δύο φοιτητές, χθες στα Χανιά.

Έως τότε ο 20χρονος θα βρίσκεται κρατούμενος μέχρι την απολογία του, ενώ οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει, όπως αναφέρει το zarpanews.gr, είναι η ανθρωποκτονία από αμέλεια κατά συρροήν, η διατάραξη κοινωνιών και τέλος οδήγηση χωρίς την κατοχή διπλώματος, αφού ο 20χρονος είχε στη κατοχή του δίπλωμα από τη Γεωργία και μόνο.

Προσωρινά κρατούμενος ο 20χρονος που παρέσυρε και σκότωσε τους 2 φοιτητές στα Χανιά | iefimerida.gr 0

Ο δικηγόρος της Πολιτικής Αγωγής εκ μέρους των οικογενειών των άτυχων νεαρών, Γιώργος Μπουζάκης ξεκαθάρισε ότι δεν είναι η ώρα να καταλογισθούν ευθύνες εφόσον ο κατηγορούμενος δεν έχει απολογηθεί και τόνισε ότι «όπως η Πολιτεία ζητάει από τους πολίτες πράγματα, καλό θα είναι να αναλάβει της ευθύνες της απέναντι τους για να μην θρηνήσουμε άλλα θύματα στους δρόμους».

«Να μη γίνει ο τόπος μας από φημισμένη τουριστική περιοχή, σε κακόφημο ως προς τα τροχαία δυστυχήματα μέρος», είπε κλείνοντας τις δηλώσεις του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ τροχαίο Κρήτη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ