Η έγκυος με τους κοιλιακούς βαρέθηκε να ακούει ότι δεν πρέπει να γυμνάζεται- Η αντίδραση της - iefimerida.gr

Η έγκυος με τους κοιλιακούς βαρέθηκε να ακούει ότι δεν πρέπει να γυμνάζεται- Η αντίδραση της

Instagram/SarahStage
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Προχωρημένη εγκυμοσύνη και six-pack κοιλιακοί; Απ' ότι φαίνεται, γίνεται.

Ή, για να είμαστε πιο ρεαλιστές, γίνεται αν σε λένε Sarah Stage, είσαι μοντέλο και σχεδόν όλη σου τη ζωή ακολουθείς ένα πολύ αυστηρό πρόγραμμα υγιεινής διατροφής και άσκησης.

Αν κάποιος κάνει scroll down στο λογαριασμό της Sarah Stage στο Instagram και δεν ξέρει ότι είναι έγκυος, κάτα 99,9% δε θα του περάσει καν από το μυαλό. Παρόλα αυτά, το 33χρονο fitness μοντέλο, διανύει το τρίτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης (τουλάχιστον δεν θα έχει να ανησυχεί για το πως θα χάσει τα παραπανίσια κιλά, αφού δεν φαίνεται να έχει πάρει ούτε ένα).

Στις φωτογραφίες, ή μάλλον στις mirror selfies, με τις οποίες ενημερώνει τακτικά το λογαριασμό της στο Instagram, όπου την ακολουθούν περίπου 2 εκατομμύρια άνθρωποι, πολύ συχνά εμφανίζεται μόνο με τα εσώρουχα αφήνοντας την εντυπωσιακά γραμμωμένη κοιλιά εκτεθειμένη.

Φυσικά, όλο αυτό όχι μόνο δεν έχει περάσει απαρατήρητο, αλλά έχει προκαλέσει αρνητικές αντιδράσεις. Απαυδισμένη από το γεγονός ότι όλοι έχουν γνώμη για το σώμα της και την υγεία του εμβρύου, πρόσφατα, ανέβασε ένα βιντεάκι στο Instagram με το οποίο απάντησε σε όλους τους επικριτές της.

Δες το βιντεάκι-απάντηση της Sarah Stage στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ