Σημαντικοί βαθμοί για την Ελλάδα στην κατάταξη της UEFA - Στην 14η θέση πλέον - iefimerida.gr

Σημαντικοί βαθμοί για την Ελλάδα στην κατάταξη της UEFA - Στην 14η θέση πλέον

Φωτογραφία: Intime
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θετική μπορεί να χαρακτηριστεί η ευρωπαϊκή εβδομάδα για την Ελλάδα αφού σκαρφάλωσε στην 14η θέση και μείωσε την απόστασή της από την 13η.

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ έδωσαν βαθμούς νίκης, η ΑΕΚ πρόσθεσε και αυτή 100 βαθμούς με την ισοπαλία και κάπως έτσι η Ελλάδα έφτασε στην 14η θέση της βαθμολογίας της UEFA, μειώνοντας μάλιστα την απόστασή της και από την 13η Τσεχία.

Οι Τσέχοι με τη νίκη της Πλζεν ανέβηκαν στους 25,775 βαθμούς ενώ η Ελλάδα πλησίασε στους 25,300 βαθμούς. Ο στόχος φυσικά δεν είναι μόνο η Τσεχία αλλά η 12η θέση, η οποία θα βάζει τον Κυπελλούχο απευθείας στους ομίλους του Europa League από τη σεζόν 2018-2019. Εκεί για την ώρα βρίσκονται οι Αυστριακοί με 26,225 βαθμούς.

Αν τα πράγματα κυλήσουν ομαλά φέτος και η Ελλάδα τερματίσει είτε στη θέση που είναι τώρα είτε στην 13η, τότε ο πρωταθλητής θα ξεκινά τις υποχρεώσεις του από τον 3ο προκριματικό γύρο, ο δευτεραθλητής από τον 2ο και η ομάδα που θα κατακτά το Κύπελλο από τον 3ο προκριματικό.

Σημαντικοί βαθμοί για την Ελλάδα στην κατάταξη της UEFA - Στην 14η θέση πλέον | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ελλάδα βαθμολογία UEFA κατάταξη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ