Η απίθανη ιστορία του επίμονου Ελληνα που έφτιαξε οδοντόβουρτσες από μπαμπού - iefimerida.gr

Η απίθανη ιστορία του επίμονου Ελληνα που έφτιαξε οδοντόβουρτσες από μπαμπού

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

H συζήτηση για τη συνέντευξη είχε ξεκινήσει τον περασμένο μήνα. Με αφορμή ένα δημοσίευμα σε εφημερίδα της Λάρισας για «οδοντόβουρτσες που φυτρώνουν», πλησίασα τον Αναστάσιο Ντόκο.

Από τότε πέρασε καιρός, λίγο οι διακοπές, λίγο ότι μονίμως κάπου έτρεχε, λίγο ότι δεν προλάβαινα ούτε εγώ, φτάσαμε στα μέσα Αυγούστου. Better late than ever! Η συνέντευξη κανονίστηκε στο άψε σβήσε, άλλωστε με την τεχνολογία, δεν χρειάζεται να κάνουμε το «υπερατλαντικό» Αθήνα-Λάρισα. Ο ήχος του Skype ακούστηκε και σε δευτερόλεπτα, εμφανίστηκε στην οθόνη μου ο Αναστάσιος. Ενας χαλαρός, ευχάριστος άνδρας με τέρμα καλοκαιρινή περιβολή, που με χαιρετούσε, ενώ παράλληλα είχε το νου του και στο σπαγγέτι που έβραζε.

Η κουβέντα ξεκίνησε με λίγες ερωτήσεις για τη ζωή του. Μου είπε ότι γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Σουηδία από Ελληνες γονείς. Κάποια στιγμή τον έστειλαν στην Ελλάδα για να μάθει τη γλώσσα. Επέστρεψε όμως ξανά στη Σουηδία «Εκεί οι άνθρωποι έχουν κάνει στροφή προς το Eco-friendly. Πιστεύω ότι κι εδώ ο κόσμος αρχίζει να αλλάζει. Περνάμε σε ένα άλλο επίπεδο» μου εξηγεί, έχοντας αφήσει πια τη μακαρονάδα για να μου δείξει ότι στο σπίτι του δεν χωράνε πλαστικά και περιττές συσκευασίες.

Η συζήτηση άρχισε να παίρνει πολύ ευχάριστη τροπή, αφού μοιράζομαι τις ίδιες ανησυχίες. «Παίρνω χύμα προϊόντα και τα αποθηκεύω σε γυάλινες συσκευασίες. Δεν θέλω να κάνω απορρίμματα» μου τονίζει.

Διάβασε το success story του Αναστάσιου Ντόκου με τις οδοντόβουρτσες από μπαμπού στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ