Europa League: Το πίστεψε ο ΠΑΟ, αλλά η Μπιλμπάο τον σόκαρε (2-3) και τον νίκησε [βίντεο] - iefimerida.gr

Europa League: Το πίστεψε ο ΠΑΟ, αλλά η Μπιλμπάο τον σόκαρε (2-3) και τον νίκησε [βίντεο]

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Παναθηναϊκός το πίστεψε στο 2-0, αλλά η ισχυρή Μπιλμπάο σε 7 λεπτά το γύρισε και κέρδισε με 3-2 στην Λεωφόρο για το πρώτο ματς των πλέι οφ του Europa League.

Στο 29' ο Λουντ και στο 55' Καμπέσας έβαλαν φωτιά στην Λεωφόρο, αλλά μετά ήρθε η καταιγίδα της Μπιλμπάο... Στο 68' και στο 74' (πεν) ο Αντούριθ και νωρίτερα στο 71' ο Ντε Μάρκος έγραψαν την ιστορία του θρίλερ που έληξε με 2-3 και δυσκολεύει το έργο του ΠΑΟ στην Ισπανία...

Ο Παναθηναϊκός τα έκανε όλα τέλεια για 65', προηγήθηκε 2-0 της Αθλέτικ, αλλά μέσα σε έξι λεπτά γκρέμισε ότι έχτισε καθώς δέχτηκε τρία γκολ και ηττήθηκε τελικά με 3-2 από τους Βάσκους και πλέον έχει ελάχιστες ελπίδες πρόκρισης στην φάση των ομίλων του Europa League.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Ρέις, Μολέντο, Κουτρουμπής, Χουλτ, Κουρμπέλης, Ζέκα, Καμπέσας (83΄Δώνης), Λουντ, Άλτμαν (51' Λουτσιάνο), Μολίνς (72' Χατζηγιοβάνης).

ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ (Χοσέ Άνχελ Θιγάντα): Ερερίν, Ντε Μάρκος, Ετσέιτα, Λαπόρτε, Μπαλενθιάγκα, Βέσγκα, Μπενιάτ (77' Σαν Χοσέ), Ραούλ Γκαρθία, Λέκουε (57' Γουίλιαμς), Μουνιαΐν (83' Σουσαέτα), Αντούριθ.

Γκολ: 29' Λουντ, 55' Καμπέσας/68' Αντούριθ, 71' Ντε Μάρκος, 74' Αντούριθ

Διαβάστε πως μετέδωσε το ματς το iefimerida.gr

ΤΑ ΓΚΟΛ


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παναθηναϊκός Μπιλμπάο Europa League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ