Νεκρός οδηγός οχήματος που αρνήθηκε να σταματήσει σε μπλόκο αστυνομικών [εικόνα & βίντεο] - iefimerida.gr

Νεκρός οδηγός οχήματος που αρνήθηκε να σταματήσει σε μπλόκο αστυνομικών [εικόνα & βίντεο]

Η στιγμή που πέφτει νεκρός ο ένας δράστης της επίθεσης στη Βαρκελώνη/ Φωτογραφία: Elmundo
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σύμφωνα με τα ισπανικά μέσα, ο άνδρας που αρνήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης, μετά την επίθεση να σταματήσει σε μπλόκο της αστυνομίας έξω από τη Βαρκελώνη είναι νεκρός.

Όπως αναφέρει η El Pais και η El Mundo ο δράστης, ο οποίος ήταν οδηγός του Ford Focus, έπεσε νεκρός έπειτα από ανταλλαγή πυροβολισμών με την αστυνομία σε μία από τις εξόδους της πόλης τη λεωφόρο Diagonal.

Ο ύποπτος που επιτέθηκε σε αστυνομικό στο σημείο ελέγχου μετά τη Βαρκελώνη βρέθηκε νεκρός στο αυτοκίνητό του στην περιοχή Sant Just Desvern, τρία χιλιόμετρα από όπου αστυνομικοί προσπάθησαν να τον συλλάβουν.

Δεν έχει ακόμα διευκρινιστεί αν πέθανε από όπλο αστυνομικού ή αν αυτοκτόνησε, αναφέρει η El mundo.

Αργά το βράδυ της Πέμπτης ο επικεφαλής της αστυνομίας Josep Lluís Trapero επιβεβαίωσε ότι ο νεκρός δεν έχει ιστορικό συλλήψεων ή άλλων παράνομων δραστηριοτήτων και ουδεμία σχέση έχει με το περιστατικό της τρομοκρατικής επίθεσης στην Βαρκελώνη.

Νωρίτερα, ο νεκρός άνδρας, ισπανικής ιθαγένειας, είχε αρνηθεί να σταματήσει σε μπλόκο της αστυνομίας, που είχε σχηματιστεί μετά την πολύνεκρη επίθεση, με αποτέλεσμα να τραυματίσει ένας αστυνομικός, ο οποίος υπέστη κάταγμα μηριαίου οστού.

Το απόγευμα σήμανε νέος συναγερμός στην Βαρκελώνη, όταν ένα Ford Focus στην προσπάθειά του να αποφύγει αστυνομικό μπλόκο, πέρασε πάνω από 3 αστυνομικούς ενώ σε ένα ακόμη περιστατικό ένα άλλο αυτοκίνητο τραυμάτισε έναν αστυνομικό.

Το πρώτο περιστατικό συνέβη σε σημείο ελέγχου έξω από τη Βαρκελώνη.

Σύμφωνα με την El Pais, το αυτοκίνητο παράκουσε τις εντολές της αστυνομίας και προσπέρασε με ταχύτητα, 3 αστυνομικούς. Ο οδηγός αρχικά είχε διαφύγει αλλά όπως προέκυψε από νεότερες πληροφορίες είναι νεκρός έπειτα από ανταλλαγή πυροβολισμών.

Σε έναν άλλο έλεγχο, ένας αστυνομικός τραυματίστηκε από αυτοκίνητο σε παρόμοια επίθεση, ενώ ο εν λόγω οδηγός κρατείται.


Vídeo d'un mosso ferit a la Diagonal από vilawebtv

Νεκρός οδηγός οχήματος που αρνήθηκε να σταματήσει σε μπλόκο αστυνομικών [εικόνα & βίντεο] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βαρκελώνη Ισπανία επίθεση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ