Το μήνυμα των Μπαρτσελόνα και Εσπανιόλ για την επίθεση στη Βαρκελώνη - iefimerida.gr

Το μήνυμα των Μπαρτσελόνα και Εσπανιόλ για την επίθεση στη Βαρκελώνη

Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η τρομοκρατική επίθεση στη Βαρκελώνη έχει συγκλονίσει τον πλανήτη και οι ομάδες της πόλης δεν θα μπορούσαν να μην στείλουν τα μηνύματά τους.

Η Βαρκελώνη θρηνεί μετά την τρομοκρατική επίθεση στο κέντρο της πόλης. Μπαρτσελόνα και Εσπανιόλ έσπευσαν αμέσως να στείλουν τα μηνύματά τους.

«Είμαστε πολύ λυπημένοι μετά την επίθεση στην πόλη μας. Όλες οι σκέψεις μας είναι με τα θύματα, τις οικογένειές τους και τους ανθρώπους της Βαρκελώνης», έγραψαν στο twitter οι μπλαουγκράνα. «Η πιο όμορφη πόλη του κόσμου, η πόλη μας. Πενθούμε για σένα και τους κατοίκους σου. Δύναμη και κουράγιο Βαρκελώνη», ήταν αντίστοιχα το μήνυμα της Εσπανιόλ.

Deeply saddened by the attack on our city. All our thoughts are with the victims, their families and with the people of Barcelona.

La ciutat més bonica del món, la nostra ciutat. Patim per tu i per tots els barcelonins. Força i ànims, Barcelona! https://t.co/m45OWrjWgp

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μπαρτσελόνα Εσπανιόλ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ