Μια Ελληνίδα τραυματίας μετά την επίθεση στην Βαρκελώνη - iefimerida.gr

Μια Ελληνίδα τραυματίας μετά την επίθεση στην Βαρκελώνη

Φωτογραφία: Twitter
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια Ελληνίδα βρίσκεται ανάμεσα στους τραυματίες μετά την επίθεση στην Βαρκελώνη, όπως επιβεβαιώνει το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών.

Η γραμματέας του πρόξενου της Ελλάδας στη Βαρκελώνη, Θεώνη Ζησιμοπούλου, σε επικοινωνία με την ΕΡΤ, δήλωσε ότι ανάμεσα στους τραυματίες από την τρομοκρατική επίθεση βρίσκεται μια τετραμελής οικογένεια Ελλήνων.

Στο νοσοκομείο νοσηλεύονται τρία από τα τέσσερα μέλη, η μητέρα και τα δυο παιδιά, εκ των οποίων πιο σοβαρή κατάσταση κρίνεται αυτή της μητέρας.

«Ο πατέρας είναι καλά, η μητέρα και τα δύο παιδιά έχουν τραυματιστεί» είπε η κυρία Ζησιμοπούλου και είπε πως ακόμη είναι πολύ νωρίς για να ξέρουμε αν υπάρχουν τυχόν άλλοι Ελληνες μεταξύ των τραυματιών.

«Ο πατέρας ήταν πολύ ταραγμένος» ανέφερε η γραμματέας του Fernando Turró Homedes, επίτιμου προξένου της Ελλάδας στη Βαρκελώνη

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ