Συγκλονιστικές μαρτυρίες από την Βαρκελώνη: «Οσοι βρίσκονταν στον δρόμο άρχισαν να τρέχουν και να ουρλιάζουν» - iefimerida.gr

Συγκλονιστικές μαρτυρίες από την Βαρκελώνη: «Οσοι βρίσκονταν στον δρόμο άρχισαν να τρέχουν και να ουρλιάζουν»

Φωτογραφία: Twitter
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σκηνές χάους επικράτησαν στην Βαρκελώνη μετά την επίθεση με φορτηγό στον πεζόδρομο της Λα Ράμπλα.

Κόσμος έτρεχε πανικόβλητος να σωθεί με πολλούς να καταφεύγουν σε καφέ και μαγαζιά, με τις μαρτυρίες να συγκλονίζουν.

Ο Ααμέρ Ανγουάρ, που βρισκόταν στο σημείο, δήλωσε στο Sky News: «Ξαφνικά απλά άκουσα έναν θόρυβο και όλοι όσοι βρίσκονταν στον δρόμο άρχισαν να τρέχουν και να ουρλιάζουν. Είδα μια γυναίκα δίπλα μου να ουρλιάζει για τα παιδιά της».

«Η αστυνομία ήταν πολύ γρήγορα εκεί. Αστυνομικοί με όπλα βρίσκονταν παντού. Υπήρξε χάος και πανικός», πρόσθεσε.

Ακόμη, ανέφερε πως «ένας από τους καταστηματάρχες προσπάθησε να του μιλήσει και του είπε πως είδε πέντε με έξι ανθρώπους τραυματίες στο έδαφος».

Ενας άλλος μάρτυρας είπε στο βρετανικό δίκτυο πως «ήταν αρκετά τρομακτικό. Ξαφνικά άνθρωποι έτρεχαν και τα καταστήματα έκλειναν. Αρχικά μίλησαν για πυροβολισμούς. Δεν είχαμε ιδέα τι συνέβαινε».

Η Daniela Goicoechea, η οποία περπατούσε στην Λα Ράμπλα μαζί με τα τρία της παιδιά, ηλικίας από έως πέντε, δήλωσε στον Independent: «Οι άνθρωποι άρχισαν να τρέχουν, αλλά δεν ήξερα τι γινόταν. Ημασταν χαμένοι, έτρεχα μαζί με τα παιδιά και κρυφτήκαμε σε ένα κοντινό καφέ».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βαρκελώνη επίθεση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ