Αυτή η μικρή αλλαγή στη στάση του σώματος ενός άντρα μπορεί να είναι σημάδι ότι σε απατάει - iefimerida.gr

Αυτή η μικρή αλλαγή στη στάση του σώματος ενός άντρα μπορεί να είναι σημάδι ότι σε απατάει

Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αν έχετε υποψίες ότι ο σύντροφός σας, τελευταία, μπορεί να μην είναι τόσο πιστός, ίσως ήρθε η ώρα να ψάξετε κάποια πράγματα. Και όχι, δεν εννοούμε το κινητό του, αλλά τη στάση του σώματός του.

Ναι, ναι, αυτό που διαβάσατε. Ισως αυτός είναι ο πιο αξιόπιστος (και χωρίς το ρίσκο που ελλοχεύει αν μπείτε στη διαδικασία να ψάξετε το κινητό του) να καταλάβετε αν ο σύντροφός σας υπάρχει περίπτωση να σας έχει απατήσει πρόσφατα.

«Τι σχέση έχει η στάση του σώματος;», θα σκεφτείτε. Σύμφωνα με την ειδικό στη γλώσσα του σώματος, Patti Wood, μεγάλη. Όπως εξηγεί, «μια νέα έλξη και σεξουαλική επαφή μπορεί να αυξήσουν την τεστοστερόνη στον ανδρικό οργανισμό και να επιφέρουν μικρές αλλαγές στο σώμα». Μια από τις πιο ενδιαφέρουσες, όπως επισημαίνει, είναι η απόσταση που χωρίζει τα πόδια καθώς στέκεται όρθιος.

Σε μια φυσιολογική, χαλαρή κατάσταση κάποιος στέκεται με τα πόδια του στο άνοιγμα των ώμων. Με το να στέκεται κάποιος με τα πόδια μακριά το ένα από το άλλο, προσπαθεί να δημιουργήσει μια σταθερή βάση για τον εαυτό του. Σύνηθως αυτή η στάση συνοδεύεται και από σωματικές εκφράσεις όπως, να φουσκώνει το στήθος περισσότερο και να τραβάει τους ώμους πίσω, στάση που καταφανώς δείχνει ότι κάποιος νιώθει αυτοπεποίθηση.

Πως όμως αυτό αποδεικνύει ένα πρόσφατο άπιστο παρελθόν;

Μάθε περισσότερα για τη στάση του σώματος που είναι σημάδι απιστίας στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ