Ινδία: Γέννησε η 10χρονη που βίαζε ο θείος της - iefimerida.gr

Ινδία: Γέννησε η 10χρονη που βίαζε ο θείος της

AP Photo/ Saurabh Das
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα κορίτσι έφερε στον κόσμο η 10χρονη από την Ινδία που έμεινε έγκυος από τον θείο της ο οποίος την βίαζε επί 7 περίπου μήνες.

Η 10χρονη δεν γνώριζε ότι είναι έγκυος και οι γονείς της είπαν ότι θα υποβληθεί σε μία επέμβαση προκειμένου να της αφαιρέσουν μία πέτρα από το στομάχι.

Η μικρή υποβλήθηκε σε καισαρική και έφερε στον κόσμο έναν κορίτσι 2,2 ετών το οποίο θα δοθεί για υιοθεσία. Και οι δύο είναι καλά στην υγεία τους.

Η οικογένεια της 10χρονης ανακάλυψε την εγκυμοσύνη στα μέσα Ιουλίου και η υπόθεσή της έφτασε στο ανώτατο δικαστήριο της Ινδίας το οποίο τελικά αποφάνθηκε ότι η εγκυμοσύνη είχε προχωρήσει αρκετά και άρα το κορίτσι πρέπει να γεννήσει.

Την 10χρονη είχε βιάσει επανειλημμένως σε ένα διάστημα περίπου 7 μηνών ο θείος. Η εγκυμοσύνη αποκαλύφθηκε μετά την τριακοστή εβδομάδα της κύησης και όταν η μικρή άρχισε να παραπονιέται για κράμπες στο στομάχι της.

Οι γιατροί είχε πει ότι ήταν πολύ επικίνδυνο να τερματίσουν την εγκυμοσύνη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ινδία 10χρονη Εγκυμοσύνη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ