Με το βλέμμα στους ομίλους ο Ολυμπιακός - Τι κρατούν οι ερυθρόλευκοι από τη νίκη επί της Ριέκα - iefimerida.gr

Με το βλέμμα στους ομίλους ο Ολυμπιακός - Τι κρατούν οι ερυθρόλευκοι από τη νίκη επί της Ριέκα

Φωτογραφία: Intime
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια δύσκολη βραδιά ανήκει στο παρελθόν για τον Ολυμπιακό. Η νίκη επί της Ριέκα με γκολ στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων ανέβασε ακόμη περισσότερο τις πιθανότητες πρόκρισης των ερυθρόλευων, με τα βλέμματα όλων πλέον στη ρεβάνς της Κροατίας.

Την ερχόμενη Τρίτη ο Ολυμπιακός θα κληθεί να τσεκάρει το εισιτήριο για τους ομίλους του Champions League. Με νίκη ή ισοπαλία θα είναι αυτός που θα πάρει την πρόκριση ενώ τον βολεύει και ήττα με σκορ 3-2 και πάνω.

Ωστόσο η ομάδα του Μπέσνικ Χάσι μπορεί αν φανεί λίγο πιο προσεκτική στις λεπτομέρειες να αποφύγει τις περιπέτειες. Αυτό είναι που κρατούν άλλωστε οι ερυθρόλευκοι, την επομένη της πρώτης αναμέτρησης με την Ριέκα.

Οι αρκετές χαμένες ευκαιρίες, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο αλλά και η αδυναμία να περιορίσει τις φαρμακερές κόντρα επιθέσεις των Κροατών, λίγο έλειψε να αποβούν μοιραία στοιχεία του αγώνα.

Από την άλλη πλευρά όμως, η μαχητικότητα μέχρι το φινάλε και η διαρκής προσπάθεια για το γκολ της νίκης απέναντι σε μια ομάδα, η οποία ήταν αήττητη για 10 εκτός έδρας παιχνίδια στην Ευρώπη, αναμφίβολα πιστώνονται στον Χάσι και τη νοοτροπία που έχει περάσει στους παίκτες του.

Πλέον, ο Ολυμπιακός βρίσκεται μια ανάσα από τους ομίλους. Από την επιστροφή του δηλαδή στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Απομένει ένα παιχνίδι στην Ριέκα το βράδυ της Τρίτης. Το πιο κρίσιμο της σεζόν, σε αυτό το πρώτο κομμάτι της αγωνιστικής περιόδου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Champions League Ολυμπιακός Ρίεκα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ