Ντεμπούτο Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ με μάχη για το Europa League - Κόντρα στην Εστερσουντ - iefimerida.gr

Ντεμπούτο Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ με μάχη για το Europa League - Κόντρα στην Εστερσουντ

Φωτογραφία: Intime
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

O ΠΑΟΚ υποδέχεται την Έστερσουντ (21.00, Cosmote Sport 1) για τα πλέι-οφ του Europa League, στο πρώτο παιχνίδι του Ραζβάν Λουτσέσκου στον πάγκο της ομάδας.

Η χρονιά έχει ξεκινήσει με ιδιαιτερότητες για τον ΠΑΟΚ. Ο Αλεξάντρ Στανόγεβιτς αποχώρησε, στη θέση του ήρθε ο Ραζβάν Λουτσέσκου και τώρα ο Ρουμάνος θα ψάξει την καλύτερη δυνατή πρεμιέρα του στον πάγκο του δικεφάλου, στο πολύ κρίσιμο ματς κόντρα στην Έστερσουντ.

Οι Σουηδοί θα βρεθούν στο δρόμο της ελληνικής ομάδας για την είσοδο στους ομίλους του Europa League και το γεγονός πως απέκλεισαν στον 2ο γύρο την Γαλατασαράι, δείχνει πως μόνο αμελητέα ποσότητα δεν είναι.

Ο Λουτσέσκου δεν πρόκειται να ρισκάρει στα πρόσωπα της 11άδας αφού μέσα σε λίγες μέρες προπονήσεων είναι λογικό να μην έχει μεταδώσει αυτά που ο ίδιος επιθυμεί.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Ρέι και στην άμυνα, οι Μάτος, Λέοβατς, Κρέσπο και Βαρέλα. Τσίμιροτ και Σάκχοφ θα αγωνιστούν στον άξονα με τους Ενρίκε και Μακ στα δύο άκρα ενώ ο Μπίσεσβαρ θα αγωνιστεί πίσω από τον Πρίγιοβιτς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΟΚ εστερσουντ Europa League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ