Δοκιμασία στο Βέλγιο για την ΑΕΚ - Ψάχνει γκολ πρόκρισης κόντρα στην Μπριζ - iefimerida.gr

Δοκιμασία στο Βέλγιο για την ΑΕΚ - Ψάχνει γκολ πρόκρισης κόντρα στην Μπριζ

Φωτογραφία: Intime
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η μάχη με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League χάθηκε και τώρα η ΑΕΚ έχει μια δεύτερη ευκαιρία για να διεκδικήσει την είσοδό της σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Αντίπαλός της η Μπριζ (21:45, COSMOTE Sport 3) στα πλέι-οφ του Europa League.

Η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ καλείται να δείξει καλύτερο πρόσωπο από αυτό που εμφάνισε απέναντι στους Ρώσους. Η ΑΕΚ θα προσπαθήσει να πετύχει το πρώτο φετινό της γκολ σε επίσημο παιχνίδι, απέναντι σε μια ομάδα, η οποία έχει περισσότερα ματς στα πόδια της και δείχνει να βρίσκεται σε καλή κατάσταση, τουλάχιστον όσον αφορά το σκοράρισμα.

Οι Βέγλοι αποκλείστηκαν και αυτοί στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League από την Μπασακσεχίρ παρά το γεγονός ότι θεωρούνταν το φαβορί για την πρόκριση.

Στο πλευρό της ΑΕΚ θα βρεθούν περίπου 600 φίλοι της ομάδας αλλά και ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο οποίος παρακολούθησε την τελευταία προπόνηση και αναμένεται να μιλήσει στους ποδοσφαιριστές το μεσημέρι στο ξενοδοχείο.

Ο Μανόλο Χιμένεθ φαίνεται πως έχει κατασταλάξει στο 4-3-3 αν και δεν μπορεί να αποκλειστεί κάποια έκπληξη. Σύμφωνα πάντως με όσα έχει δείξει στις προπονήσεις, ο Ανέστης θα είναι κάτω από τα δοκάρια, οι Λόπες και Μπακάκης στα δύο άκρα της άμυνας με τους Τσιγκρίνσκι και Τσόσιτς στα στόπερ.

Σιμόες, Γιόχανσον και Γαλανόπουλος θα αγωνιστούν στην μεσαία γραμμή, με τους Μάνταλο και Χριστοδουλόπουλο στα δύο άκρα ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα βρεθεί ο Κλωναρίδης.

Οι Βέλγοι από την πλευρά τους δεν αντιμετωπίζουν κάποιο σημαντικό πρόβλημα. Ο Χόρβατ θα είναι κάτω από τα δοκάρια με τριάδα στην άμυνα τους Σίμονς, Μεσέλ και Ντένσβιλ στην άμυνα,. Βάνακεν και Νακαμπά θα αγωνιστούν στον άξονα με τον Λιμπομπέ αριστερά, τον Παλάσιος δεξιά και τον Βόρμερ σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τους Βόσεν και Ντένις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ Μανόλο Χιμένεθ μπριζ Europa League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ