Champions League: Τεράστια ανατροπή και νίκη του Ολυμπιακού (2-1) επί της Ριέκα [βίντεο] - iefimerida.gr

Champions League: Τεράστια ανατροπή και νίκη του Ολυμπιακού (2-1) επί της Ριέκα [βίντεο]

Ισοφάρισε ο Οφόε για τον ΟΣΦΠ/Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το γκολ του Οφόε ήταν... βάλσαμο και αυτό του Ρομαό στο 94' «χρυσάφι» καθώς ο Ολυμπιακός έκανε την ανατροπή και κέρδισε με 2-1 την Ριέκα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Ο Ολυμπιακός ήταν αναποτελεσματικός και το «πλήρωσε» (έλειπε ο φορ Εμενίκε), η Ριέκα σκόραρε στην πρώτη φάση (42' Χέμπερ) και έβαλε δύσκολα στην ομάδα του Χάσι. Ωστόσο στο 66' ο Οφόε με ένα πολύ ωραίο γκολ ισοφάρισε, ενώ από το 82' οι Κροάτες έπαιζε με παίκτη λιγότερο μετά την αποβολή του Ζούτα. Τελικά ο Ρομαό στο 92' με φάση διαρκείας έκανε το 2-1 και έδωσε στον ΟΣΦΠ το δικαίωμα να έχει το πάνω χέρι.

Πάντως, μετά το αποψινό 2-1 όλα θα κριθούν στην ρεβάνς της Κροατίας (την ερχόμενη Τρίτη), για το ποια ομάδα θα πάρει την πρόκριση στους ομίλους του Champions League.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπέσνικ Χάσι): Καπίνο, Ελαμπντελαουί, Ρέτσος, Ρομαό, Κούτρης, Ζιλέ, Οτζίτζα Οφόε (79' Ανδρούτσος), Καρσελά, Μάριν, Σεμπά (65' Φορτούνης), Μπεν.

ΡΙΕΚΑ (Ματίας Κεκ): Σλούγκα, Βέσοβιτς, Ζούπαριτς, Έλεζ, Ζούτα, Μπράνταριτς, Μάλες, Χέμπερ (88' Μάρτιτς), Μίσιτς, Γκόργκον (78' Τσρνιτς), Γκαβράνοβιτς (72' Γέλιτς).

Γκολ: 66' Οτζίτζα Οφόε, 94' Ρομαο/ 41' Χέμπερ

Κάρτες: 37' Ζιλέ, 64' Οτζίτζα Οφόε / 19' Έλεζ, 49' & 83' (2η κίτρινη - κόκκινη) Ζούτα, 52' Μάλες, 81' Χέμπερ

Δείτε πως μετέδωσε LIVE το ματς το iefimerida.gr

ΤΑ ΓΚΟΛ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός Champions League Ρίεκα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ