Νέα παραίτηση στο επιτελείο Τραμπ -Η έβδομη στο Συμβούλιο Βιομηχανίας - iefimerida.gr

Νέα παραίτηση στο επιτελείο Τραμπ -Η έβδομη στο Συμβούλιο Βιομηχανίας

Παραιτήθηκε και ο CEO της 3Μ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παραιτήσεων συνέχεια για το επιτελείο του Αμερικανού Προέδρου, με τον διευθύνοντα σύμβουλο της πολυεθνικής εταιρείας 3M Co, Ίνγκε Τουλίν να αποτελεί πλέον το 7ο μέλος, που ακολούθησε τη μεγάλη έξοδο.

Ο Τουλίν παραιτήθηκε από το Συμβούλιο Αμερικανικής Βιομηχανίας του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, μετά τον σάλο που προκλήθηκε από τις δηλώσεις του Αμερικανού προέδρου για τα βίαια επεισόδια που προκάλεσαν ακροδεξιοί υπερασπιστές της ανωτερότητας της λευκής φυλής στη Βιρτζίνια.

Ο Τραμπ από την πλευρά του δεν άφησε αναπάντηση αυτή τη νέα πρόκληση.

«Αντί να ασκώ πίεση στους επιχειρηματίες του Συμβουλίου Αμερικανικής Βιομηχανίας και στα Φόρουμ Στρατηγικής & Πολιτικής, τελειώνω και τα δύο. Σας ευχαριστώ όλους!» έγραψε πριν από λίγο ο αμερικανός Πρόεδρος, ο οποίος προφανώς εκλαμβάνει την κάθε παραίτηση με ύφος καρδιναλίου.

Rather than putting pressure on the businesspeople of the Manufacturing Council & Strategy & Policy Forum, I am ending both. Thank you all!

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ




Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τραμπ παραίτηση Τουλίν
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ