Το εξώφυλλο της Μπέλα Χαντίντ για την αραβική Vogue που προκάλεσε πλήθος αντιδράσεων [εικόνες] - iefimerida.gr

Το εξώφυλλο της Μπέλα Χαντίντ για την αραβική Vogue που προκάλεσε πλήθος αντιδράσεων [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Vogue Arabia έκανε το ντεμπούτο της στις 5 Μαρτίου και φιλοξένησε στο πρώτο της εξώφυλλο την Τζίτζι Χαντίντ. Σειρά όμως τώρα έχει η αδερφή της, Μπέλα.

Η Μπέλα Χαντίντ είναι το πρόσωπο που πρωταγωνιστεί στο εξώφυλλο της Vogue Arabia για το τεύχος του Σεπτεμβρίου, που αναμένεται να είναι το πιο σημαντικό, αλλά και το μεγαλύτερο της χρονιάς, αφού μετρά περισσότερες από 300 σελίδες.

Η επιλογή της Μπέλα Χαντίντ δεν έγινε τυχαία. Ο Μάνουελ Αρναούτ, αρχισυντάκτης της Vogue Arabia, χαρακτήρισε ως «βαρυσήμαντη στιγμή» για το περιοδικό το τεύχος του Σεπτεμβρίου και σχολίασε πως η Μπέλα είναι ένα από τα πιο διάσημα μοντέλα των τελευταίων χρόνων, ενώ παράλληλα συνδέεται με την αραβική Vogue λόγω της μισής της καταγωγής από την Παλαιστίνη από την πλευρά του πατέρα της.

Για ποιο λόγο όμως το ιδιαίτερα προσεγμένο εξώφυλλο προκάλεσε αντιδράσεις;

Δείτε την εκπληκτική φωτογράφιση της Μπέλα Χαντίντ και το λόγο που προκάλεσε αντιδράσεις, στο BOVARY.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ