Βρετανία: Συνελήφθη ο αδερφός του απαγωγέα του μοντέλου Κλόι Ειλινγκ - iefimerida.gr

Βρετανία: Συνελήφθη ο αδερφός του απαγωγέα του μοντέλου Κλόι Ειλινγκ

Για 6 ημέρες κρατούσε ο απαγωγέας την Κλόι Έιλινγκ/ Φωτογραφία: Instagram
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη σύλληψη του αδερφού του φερόμενου ως απαγωγέα της Κλόι Έιλινγκ, ανακοίνωσαν οι βρετανικές αρχές.

Ο άνδρας κατηγορείται ότι απήγαγε τη Βρετανίδα στο Μιλάνο και απειλούσε να την πουλήσει σε δημοπρασία αν δεν του κατέβαλαν λύτρα. Η Κλόι Έιλινγκ, που εργάζεται ως μοντέλο, κατήγγειλε στις ιταλικές αστυνομικές αρχές ότι κρατήθηκε αιχμάλωτη επί έξι ημέρες τον περασμένο μήνα. Οι απαγωγείς την παρέσυραν στην Ιταλία δελεάζοντάς την με μια υποτιθέμενη φωτογράφιση όπου θα συμμετείχε.

Η ιταλική αστυνομία έχει συλλάβει ως βασικό ύποπτο τον Λούκας Πάβελ Χέρμπα, έναν Βρετανό υπήκοο γεννημένο στην Πολωνία, ο οποίος ομολόγησε την ανάμιξή του στην υπόθεση.

Ωστόσο την Τετάρτη, οι βρετανικές αρχές γνωστοποίησαν ότι κρατείται και ο αδελφός του, ο 36χρονος Μίκαλ Κόνραντ Χέρμπα, που συνελήφθη στο Τίβιντεϊλ του Μπέρμιγχαμ κατόπιν ευρωπαϊκού εντάλματος σύλληψης που εξέδωσαν οι ιταλικές αρχές.

Η Έιλινγκ είπε στην αστυνομία ότι μόλις έφτασε στο στούντιο στο Μιλάνο για τη φωτογράφιση, την νάρκωσαν, την φίμωσαν και την έδεσαν. Κατόπιν την έβαλαν στο πορτ-μπαγκάζ ενός αυτοκινήτου και την μετέφεραν σε ένα χωριό κοντά στο Τορίνο. Σύμφωνα με τον δικηγόρο της, οι δράστες σχεδίαζαν να την πουλήσουν για "σκλάβα του σεξ" σε διαδικτυακή δημοπρασία αν δεν τους κατέβαλαν λύτρα ύψους 300.000 δολαρίων.

Ο Λούκας Χέρμπα είπε στην αστυνομία ότι την απελευθέρωσαν και την παρέδωσαν στο βρετανικό προξενείο όταν πληροφορήθηκαν ότι ήταν μητέρα ενός μικρού παιδιού.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βρετανία μοντέλο Κλόι Ειλινγκ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ