Θεοδωράκης: «Το μη χείρον βέλτιστον» αρκεί για τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ - iefimerida.gr

Θεοδωράκης: «Το μη χείρον βέλτιστον» αρκεί για τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ

Ο Σταύρος Θεοδωράκης/ Φωτογραφία: ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ/ Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με μία αιχμηρή απάντηση επέλεξε να σχολιάσει ο Σταύρος Θεοδωράκης τις δηλώσεις του πρωθυπουργού αναφορικά με τις πρόσφατες πυρκαγιές.

Ο Αλέξης Τσίπρας κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχε με κλιμάκιο πυροσβεστών έκανε και τη δική του εκτίμηση για το τι άφησε πίσω της η φωτιά, υπολογίζοντας ότι η πυρκαγιά έκαψε 15.000 στρέμματα λέγοντας ότι η φωτιά που ξεκίνησε από το Σέσι το 2009 και έφτασε στο Γραμματικό έκαψε 150.000 στρέμματα.

Η απάντηση του Σταύρου Θεοδωράκη ήρθε μέσω twitter ο οποίος σχολίασε «Στις πυρκαγιές αποφύγαμε τα χειρότερα σύμφωνα με τον κ.Τσίπρα. Τα ίδια & με την οικονομία. "Το μη χείρον βέλτιστον" αρκεί για τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

Στις πυρκαγιές αποφύγαμε τα χειρότερα σύμφωνα με τον κ.Τσίπρα. Τα ίδια & με την οικονομία. "Το μη χείρον βέλτιστον" αρκεί για τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Θεοδωράκης ποτάμι λ Τσίπρας ΣΥΡΙΖΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ