Το Infiniti Prototype 9 είναι και ρετρό και ηλεκτρικό - iefimerida.gr

Το Infiniti Prototype 9 είναι και ρετρό και ηλεκτρικό

Φωτογραφία: Twitter/AutoWeek
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η μάρκα πολυτελείας της Nissan, η Infiniti, θα παρουσιάσει στο Pebble Beach ένα πολύ ενδιαφέρον πρωτότυπο, με διόλου πρωτότυπο όνομα μιας και ονομάζεται απλά Prototype 9.

Από την άλλη όσο κοινότυπο είναι το όνομά του τόσο ενδιαφέρον παρουσιάζει ο συνδυασμός της ρετρό εμφάνισης των αγωνιστικών των δεκαετιών του '40 και του '50 με ένα ηλεκτρικό σύστημα πρόωσης. Έτσι κάτω από το όμορφο, μονοθέσιο αμάξωμα υπάρχει μια συστοιχία μπαταριών που τροφοδοτεί έναν προηγμένο ηλεκτροκινητήρα που κατά την Infiniti τοποθετείται πρώτη φορά σε αυτοκίνητο.

Ο κινητήρας αυτό αποδίδει 148 ίππους και 320 Nm ροπής, που εξασφαλίζουν ένα 0-100 σε μόλις 5,5 δεύτερα και μια τελική 170 χλμ./ ώρα. Όσο για την αυτονομία του γίνεται λόγος, από πλευράς Infiniti πάντα, για 20 λεπτά σκληρής χρήσης σε πίστα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ NISSAN Infiniti prototype 9
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ