Εχασε το δαχτυλίδι των αρραβώνων της πριν 13 χρόνια -Το βρήκε σε καρότο! [εικόνες] - iefimerida.gr

Εχασε το δαχτυλίδι των αρραβώνων της πριν 13 χρόνια -Το βρήκε σε καρότο! [εικόνες]

Φωτογραφία: CBC NEWS
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η 84χρονη Μέρι Γκραμς δεν πίστευε ποτέ πως μετά από 13 χρόνια θα έβρισκε το δαχτυλίδι των αρραβώνων της το οποίο και είχε χάσει.

Η Γκραμς είχε χάσει το αγαπημένο της δαχτυλίδι το 2004 ενώ βρισκόταν στον κήπο και μετά από την αποτυχημένη προσπάθεια να το βρει, σκέφτηκε πως δεν θα το ξαναδεί ποτέ.

Κάτι τέτοιο, όμως, δεν συνέβη.

Η οικογένειά της μετά από 13 χρόνια βρέθηκε στον κήπο και άρχισε να μαζεύει καρότα. Ενα από αυτό, ωστόσο, ήταν αλλιώτικο από τα άλλα. Είχε στη μέση το δαχτυλίδι της Γκραμς.

Yesterday Mary's family called her and told her they'd found her long lost ring, in a carrot they pulled for dinner at the family farm. #yeg pic.twitter.com/I7SEnl49T0

«Το αναγνώρισα αμέσως», είπε στο CBS για το δαχτυλίδι που βρήκε η νύφη της Γκραμ, Κόλιν.

«Ηξερα πως άνηκε στην γιαγιά ή την πεθερά μου», δήλωσε η Κόλινς με τη σειρά της.

Το δαχτυλίδι βρισκόταν στα χέρια της Γκραμς από το 1951, όταν και της το έδωσε ο σύζυγός της Νόρμαν, έναν χρόνο πριν παντρευτούν.

A few weeks after losing her engagement ring, Mary bought herself this one, much smaller, to replace it. #Camrose pic.twitter.com/sg9WN4y1Pb

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ δαχτυλίδι καρότο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ