Βήμα πρόκρισης στους ομίλους του Champions League ψάχνει ο Ολυμπιακός - Κόντρα στην Ριέκα - iefimerida.gr

Βήμα πρόκρισης στους ομίλους του Champions League ψάχνει ο Ολυμπιακός - Κόντρα στην Ριέκα

Φωτογραφία: Intime
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια καθαρή νίκη, η οποία θα του επιτρέψει να ταξιδέψει την ερχόμενη εβδομάδα με μεγαλύτερη άνεση θα ψάξει απόψε (21:45, Cosmote Sport 2) ο Ολυμπιακός κόντρα στην Ριέρα στο «Γ.Καραϊσκάκης».

Μετά το εμπόδιο της Παρτιζάν, η ομάδα του Μπέσνικ Χάσι καλείται να αποκλείσει μια ακόμη ομάδα από την πρώην ενωμένη Γιουγκοσλαβία.

Αυτή τη φορά στο δρόμο του θα βρεθεί η πρωταθλήτρια Κροατίας, Ριέκα, η οποία έφτασε στα πλέι-οφ αφήνοντας εκτός διοργάνωσης την Ζάλτσμπουργκ.

Οι ερυθρόλευκοι αναμένεται να έχουν τελικά στη διάθεσή τους τον Οφόε, ο οποίος μπήκε στην αποστολή ωστόσο δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμη αν θα ξεκινήσει βασικός στο πλευρό του Ζιλέ.

Η Ριέκα από την πλευρά της, η οποία παραμένει αήττητη στα τελευταία 10 εκτός έδρας παιχνίδια της σε προκριματικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης, έχει αρκετούς βασικούς αμφίβολους, με το μεγάλο της αστέρια πάντως, Γκαβράνοβιτς να βρίσκεται κανονικά στην αποστολή και πιθανότατα στην 11άδα.

Πιθανές Συνθέσεις:
Ολυμπιακός: Καπίνο - Ομάρ, Βούκοβιτς, Ρέτσος, Κούτρης - Ζιλέ, Ρομαό - Καρσελά, Σεμπά, Φορτούνης - Μπεν
Ριέκα:Σλούγκα - Μάρτιτς, Ζούπαριτς, Ελέζ, Ζούτα - Μπράνταριτς, Μάλες, Μίσιτς - Γκόργκον, Έμπερ και Γκαβράνοβιτς (Γέλιτς)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Champions League Ολυμπιακός Ρίεκα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ