Τελικά δεν θα έρθουν οι Κύπριοι πυροσβέστες να βοηθήσουν - iefimerida.gr

Τελικά δεν θα έρθουν οι Κύπριοι πυροσβέστες να βοηθήσουν

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν θα έρθουν τελικά οι 60 Κύπριοι πυροσβέστες να συνδράμουν στην κατάσβεση της φωτιάς στην ανατολική Αττική, αφού όπως φαίνεται, δεν υπάρχει ενεργό μέτωπο.

Η Κύπρος προσφέρθηκε από μόνη της να στείλει βοήθεια, ωστόσο η Ελλάδα δεν κατάφερε ποτέ να τη λάβει. Και αυτό γιατί το C-130 που έφθασε χθες το απόγευμα στην Κύπρο για να παραλάβει τους πυροσβέστες... χάλασε! Εφόσον αυτό καθηλώθηκε εκεί, η Ελλάδα σήμερα το πρωί έστειλε ένα δεύτερο C-130 με τεχνικούς και όλα τα απαραίτητα για την επιδιόρθωση της βλάβης.

Τώρα τα δύο αεροσκάφη θα επιστρέψουν άπό την Κύπρο χωρίς τους Κύπριους πυροσβέστες καθώς όπως ανακοινώθηκε στο Twitter: «Λόγω της εικόνας που παρουσιάζει η #πυρκαγιά στην #Αττική, δεν απαιτείται η συνδρομή της #Κύπρου για την κατάσβεσή της», ήταν η ανακοίνωση μέσω Twitter.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ πυροσβέστες Κύπρος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ