Champions League: Ο ΑΠΟΕΛ κέρδισε 2-0 την Σλάβια Πράγας και... αγκαλιάζει την πρόκριση στους ομίλους [βίντεο] - iefimerida.gr

Champions League: Ο ΑΠΟΕΛ κέρδισε 2-0 την Σλάβια Πράγας και... αγκαλιάζει την πρόκριση στους ομίλους [βίντεο]

Μεγάλη βραδιά για ΑΠΟΕΛ/ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε μια μεγάλη βραδιά για την Κύπρο, ο ΑΠΟΕΛ κέρδισε με 2-0 την Σλάβια Πράγας στο πρώτο ματς των πλέι οφ του Champions League.

Ετσι, βρίσκεται... αγκαλιά με την πρόκριση στους ομίλους, μία εβδομάδα πριν τον επαναληπτικό στην Τσεχία.

Στο 2' ο Ντε Καμάργκο και στο 10' ο Αλωνέυτης σκόραραν και στα υπόλοιπα 70 λεπτά η ομάδα του Γιώργου Δώνη υπερασπίστηκε το σκορ.

Σπουδαία νίκη και για την Λίβερπουλ του Κλοπ μέσα στην Γερμανία. Η ομάδα της Αγγλίας κέρδισε με 2-1 την Χοφενχάιμ (87' Ουτ - 35' Αλεξάντερ-Άρνολντ, 75' Μίλερ) και κρατά στα χέρια της το «εισιτήριο» των ομίλων.

Στην Ελβετία η ΤΣΣΚΑ Μόσχας κόντρα στην Γιουνγκ Μπόις ήταν τυχερή. Στο 92' με αυτογκόλ του Κασίμ Νουχού πήρε το διπλό και στην Ρωσία θα έχει τον πρώτο λόγο.

Στον αγώνα Σπόρτινγκ Λισσαβόνας - Στεάουα Βουκουρεστίου (0-0) οι δύο ομάδες θα λύσουν τις διαφορές τους στην ρεβάνς της επόμενης εβδομάδας.

ΤΑ ΓΚΟΛ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟΕΛ Champions League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ