Ο Πολάκης βρήκε και... τεκμήρια για τις θεωρίες συνωμοσίας των πυρκαγιών που καίνε την Ελλάδα [εικόνα] - iefimerida.gr

Ο Πολάκης βρήκε και... τεκμήρια για τις θεωρίες συνωμοσίας των πυρκαγιών που καίνε την Ελλάδα [εικόνα]

φωτογραφία αρχείου: eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ώρα που οι φλόγες καίνε τα πάντα σε Ανατολική Αττική, Ηλεία και Ζάκυνθο, δικαιωμένος φαίνεται πως αισθάνεται o αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης έχοντας και... τεκμήρια για τις θεωρίες συνωμοσίας των πυρκαγιών.

Ο κ. Πολάκης επιχειρεί να στηρίξει τους κυβερνητικούς ισχυρισμούς που μιλούν για ένα οργανωμένο σχέδιο εμπρησμών, αλλά και τα όσα επεσήμανε και ο ίδιος σε χθεσινή του ανάρτηση, για σχέδιο πολιτικής ανωμαλίας, την ώρα που η φωτιά μαίνεται και η κυβέρνηση μοιάζει ανίκανη να διαχειριστεί την κατάσταση και να βάλει ένας «τέλος» στον πύρινο «εφιάλτη».

Την ανάρτηση του Παύλου Πολάκη συμπληρώνει φωτογραφία από ιστοσελίδα που μιλά για εμπρησμό στον Κάλαμο και παραθέτει και... τεκμήρια.

«Χθες μίλησα για σχέδιο πολιτικής ανωμαλίας πάνω στα αποκαΐδια και την τηλεοπτική προβολή του και κάποιοι ανατρίχιασαν λόγω "πολιτικής ορθότητας και καταπίεσης της ελευθερίας του τύπου"!! Στη φωτογραφία τα τεκμήρια της "ομαλότητας"......» έγραψε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας.

Ο Πολάκης βρήκε και... τεκμήρια για τις θεωρίες συνωμοσίας των πυρκαγιών που καίνε την Ελλάδα [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παύλος Πολάκης εμπρησμός πυρκαγιές
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ