Η στιγμή της σύλληψης του δολοφόνου στο Παρίσι - Σκότωσε ένα κορίτσι με το αυτοκίνητό του [εικόνες] - iefimerida.gr

Η στιγμή της σύλληψης του δολοφόνου στο Παρίσι - Σκότωσε ένα κορίτσι με το αυτοκίνητό του [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη δημοσιότητα ήρθε η στιγμή της σύλληψης του 32χρονου άνδρα, ο οποίος σκόρπισε το θάνατο σε προάστιο του Παρισιού μπαίνοντας με το αυτοκίνητό του σε εστιατόριο.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου που παρέσυρε πελάτες μιας πιτσαρίας στο Σετ Σορτ ανατολικά του Παρισιού σκοτώνοντας ένα 13χρονο κορίτσι και τραυματίζοντας σοβαρά ακόμη 6 άτομα δεν ήταν τρομοκράτης όπως δήλωσε τοπικός εισαγγελέας.

Έπασχε από κατάθλιψη ενώ την περασμένη Κυριακή είχε κάνει απόπειρα αυτοκτονίας, όπως γνωστοποίησε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εσωτερικών της χώρας Πιέρ-Ανρί Μπραντέτ.

Η στιγμή της σύλληψης του δολοφόνου στο Παρίσι - Σκότωσε ένα κορίτσι με το αυτοκίνητό του [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Ο οδηγός ακινητοποιήθηκε από τους υπόλοιπους θαμώνες της πιτσαρίας αν και στην αρχή προσπάθησε να βάλει όπισθεν και να διαφύγει.

Τελικά κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν ενώ η αστυνομία που έφτασε έγκαιρα στο σημείο, προχώρησε στη σύλληψή του.

Η στιγμή της σύλληψης του δολοφόνου στο Παρίσι - Σκότωσε ένα κορίτσι με το αυτοκίνητό του [εικόνες] | iefimerida.gr 1

O ύποπτος είχε πάρει πριν ρίξει το όχημά του στην πιτσαρία «μεγάλη ποσότητα φαρμάκων», ανέφερε το Γαλλικό Πρακτορείο επικαλούμενο μια δικαστική πηγή.

Ο ύποπτος έχει τεθεί υπό κράτηση και αποκάλυψε ο ίδιος ότι είχε πάρει πολλά φάρμακα. Μέχρι στιγμής ωστόσο, από τα όσα λέει, δεν είναι δυνατόν να καθοριστεί ποιο ήταν το κίνητρό του.

Οι πέντε από τους τραυματίες, που είναι σε πιο σοβαρή κατάσταση, νοσηλεύονται σε τέσσερα νοσοκομεία του Παρισιού, όμως η ζωή τους δεν κινδυνεύει. Μεταξύ αυτών είναι ο μικρός αδελφός, ηλικίας μόλις 3 ετών, της 13χρονης που έχασε τη ζωή της. Το παιδί νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο Νεκέρ.

Εκτός από τους πέντε ανθρώπους που τραυματίστηκαν σοβαρά, άλλοι οκτώ φέρουν πιο ελαφρά τραύματα, όπως ανέφερε ο υπουργός Εσωτερικών Ζεράρ Κολόμπ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παρίσι δολοφόνος Σύλληψη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ