Αυτό είναι το νέο «κανόνι» του Παναθηναϊκού - Ο Αντρές Τσάβες σκοράρει από παντού [βίντεο] - iefimerida.gr

Αυτό είναι το νέο «κανόνι» του Παναθηναϊκού - Ο Αντρές Τσάβες σκοράρει από παντού [βίντεο]

Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Αντρές Τσάβες αποτελεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού και δεν αποκλείεται να βρίσκεται στην Ελλάδα ακόμη και το απόγευμα της Τετάρτης προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Ο 26χρονος σέντερ φορ, ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του από την Μπάνφιλντ και εκτόξευσε το όνομά του με την Μπόκα, θα αποτελέσει τον βασικό επιθετικό του τριφυλλιού για τα επόμενα χρόνια.

Μετά τη συμφωνία του τριφυλλιού με την Μπόκα για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, ο Τσάβες είπε το «ναι» και αναμένεται εντός των επομένων ωρών στην Αθήνα για να ολοκληρωθεί η μετακίνηση.

Ταχυδυναμικός, με φοβερό αριστερό σουτ που δεν φοβάται να το δοκιμάσει από μέση και μακρινή απόσταση, ο Τσάβες είναι σίγουρο πως θα ενθουσιάσει τον κόσμο του τριφυλλιου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ