Παναθηναϊκός: Ο Τσάβες απάντησε θετικά και έρχεται στην Ελλάδα - iefimerida.gr

Παναθηναϊκός: Ο Τσάβες απάντησε θετικά και έρχεται στην Ελλάδα

Ο Αργεντίνος είπε το... ναι στον ΠΑΟ/ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Twitter
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παίκτης του Παναθηναϊκού θα γίνει ο Άντρε Τσάβες!

Ο 26χρονος σέντερ φορ αποδέχθηκε την πρόταση του Παναθηναϊκού και θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα.

Από τη πρώτη στιγμή ήταν η νούμερο ένα επιλογή του τριφυλλιού και του Μαρίνου Ουζουνίδη για την κορυφή της επίθεσης και για να καλύψει το κενό του Μάρκους Μπεργκ.

Οι πράσινοι τα είχαν βρει από το Σάββατο με την Μπόκα Τζούνιορς και μπόρεσαν τις μέρες που ακολούθησαν να κάμψουν τις αντιρρήσεις του και τελικά είπε το μεγάλο "ναι" στον Παναθηναϊκό και τις επόμενες μέρες αναμένεται στην Ελλάδα για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του.

Ο ίδιος ο 26χρονος επιθετικός ήταν αυτός που επιβεβαίωσε ότι αποδέχτηκε την πρόταση του τριφυλλιού καθώς τα ξημερώματα της Τρίτης είπε σε δημοσιογράφους στην Αργεντινή πως έρχεται στον Παναθηναϊκό τονίζοντας: "Σε άλλο κλαμπ στην Αργεντινή δεν θα ήθελα να παίξω. Ευχαρίστησα την Μπελγράνο αλλά ο Παναθηναϊκός είναι μια μεγάλη ομάδα".

Να σημειώσουμε ότι πρόκειται για τη πιο δαπανηρή μεταγραφή του Παναθηναϊκού επί Γιάννη Αλαφούζου με τους πράσινους να δίνουν 1,3 εκατ. ευρώ σε Μπόκα και Μπάνφιλντ για το 50% των δικαιωμάτων του και άλλο 1,3 εκατ. ευρώ στα επόμενα τρία χρόνια προκειμένου να τον κάνουν 100% δικό τους.

Σε ότι έχει να κάνει με τον ίδιο του δίνουν ένα συμβόλαιο της τάξεως των 600.000, 650.000, 700.000 ευρώ για τα τρία χρόνια καθιστώντας τον έναν από τους ακριβοπληρωμένους πράσινους στο ρόστερ τους.

Ο Τσάβες αναμένεται την Τετάρτη στην Ελλάδα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παναθηναϊκός Τσάβες μποκα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ