Παναθηναϊκός: Ανέβασε την πρόταση του στον Τσάβες - iefimerida.gr

Παναθηναϊκός: Ανέβασε την πρόταση του στον Τσάβες

Ο ΠΑΟ δίνει περισσότερα χρήματα για Τσάβες/ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Αντρέ Τσάβες είναι ο μεγάλος στόχος του Παναθηναϊκού για την επίθεση του και επί της ουσίας δίνει τα... πάντα για να τον φέρει!

Συγκεκριμένα οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» όπως αναφέρουν οι Αργεντινοί ανέβασαν τη προσφορά τους προς τον 26χρονο φορ θέλοντας να τον πείσουν να πει «ναι» στον Παναθηναϊκό και το θέμα να κλείσει άμεσα.

Αυτό αναφέρουν πληροφορίες από την Αργεντινή της οποίες έγραψε στο twitter ο Matias Sabini και ανέφερε: «Η προσφορά του Παναθηναϊκού για τον Τσάβες είναι 1,3 εκατ. ευρώ για το 50% των δικαιωμάτων του. Υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στη Μπόκα και στους Έλληνες. Αρνητικός ακόμα ο παίκτης. Στην προσφορά τους οι Έλληνες βελτίωσαν τα χρήματα προς τον Τσάβες. Εάν οι διαπραγματεύσεις δεν οδηγήσουν σε συμφωνία οι Ευρωπαίοι έχουν άλλο παίκτη στο στόχαστρο».

La oferta de Panathinaikos por Andrés Chávez es de 1.300.000 de euros por el 50%. Hay acuerdo entre Boca y los griegos. Define el jugador.

Λίγα λεπτά αργότερα υπήρξε και νέο τουίτ από την Αργεντινή που ανέφερε ότι ο Τσάβες παρά τη νέα προσφορά θέλει να παραμείνει στη Μπόκα και να διεκδικήσει μια θέση στο ρόστερ.

#Boca Pese a una nueva oferta del Panathinaikos, Chávez insiste en quedarse a pelear un puesto. Bouzat está por encima del ex Banfield.

Ο Τσάβες βρέθηκε σε εκδήλωση των Αργεντινών το μεσημέρι της Δευτέρας και μίλησε στο «ESPN» για το ενδεχόμενο της μετακίνησης του στον Παναθηναϊκό.

Απ' όσα είπε ο Τσάβες φάνηκε ότι προτεραιότητα του είναι να μείνει στην Αργεντινή και να καταφέρει να κερδίσει μια θέση στο ρόστερ της Μπόκα και να αγωνιστεί για τον κόσμο της. Δεν απέκλεισε όμως το ενδεχόμενο να έρθει στην Ελλάδα καθώς όπως τόνισε το θέμα το χειρίζεται ο μάνατζερ του.

Υπάρχουν πληροφορίες ότι σε θέλει ο Παναθηναϊκός, αλλά τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι εσύ προτιμάς να μείνει στη Μπόκα. Τι ισχύει;

"Μου αρέσει πολύ στη Μπόκα, είμαι χαρούμενος. Συνεχίζω να μιλάω με τον Παναθηναϊκό, αλλά μου φαίνεται ότι ως ένα βαθμό, έχω πάρει την απόφαση μου".

Είσαι μπροστά σε αυτούς τους τρελούς οπαδούς. Τι απόφαση θα πάρεις;

"Θέλω να μείνω στη Μπόκα, οι οπαδοί της είναι τρελοί και μου αρέσουν".

Υπάρχει ακόμα η πιθανότητα να πας στην Ελλάδα;

"Είναι ανοιχτή η πιθανότητα. Οι δύο ομάδες μιλάνε και το χειρίζεται ο ατζέντης του. Θα δούμε πως θα εξελιχθεί".

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παναθηναϊκός Τσάβες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ