Ο ΣΥΡΙΖΑ για τις πυρκαγιές: Συγχαρητήρια σε όσους παλεύουν ενάντια στα πύρινα μέτωπα - iefimerida.gr

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τις πυρκαγιές: Συγχαρητήρια σε όσους παλεύουν ενάντια στα πύρινα μέτωπα

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την συμπαράστασή του εκφράζει ο ΣΥΡΙΖΑ σε όλους όσους πλήττονται από τις πυρκαγιές.

Σε ανακοίνωση του γραφείου τύπου του κυβερνώντος κόμματος σημειώνονται οι αντίξοες συνθήκες που υπάρχους και εκδηλώνεται η αλληλεγγύη αλλά και τα συγχαρητήρια του ΣΥΡΙΖΑ τόσο προς την Πυροσβεστική και την Πολιτική Προστασία όσο και προς τους εθελοντές και τους κατοίκους των περιοχών που υπάρχουν τα πύρινα μέτωπα.

Η Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ:

Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές είμαστε μαζί με τους κατοίκους των περιοχών που πλήττονται ή επλήγησαν, που είδαν τις περιουσίες τους να καταστρέφονται από τις φλόγες.

Δίπλα σ' όλους όσους παλεύουν, με ότι μέσο διαθέτουν, ενάντια στα πύρινα μέτωπα. Τους άνδρες και γυναίκες της Πυροσβεστικής και της Πολιτικής Προστασίας, τους χιλιάδες εθελοντές, τους πολίτες που, κάτω από αντίξοες συνθήκες, παλεύουν να διασώσουν ανθρώπινες ζωές, περιουσίες, το φυσικό περιβάλλον.

Τους αξίζουν συγχαρητήρια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ