Η Τζένιφερ Άνιστον αποκαλύπτει γιατί οι θηλές της διαγράφονταν όταν έπαιζε στα Φιλαράκια - iefimerida.gr

Η Τζένιφερ Άνιστον αποκαλύπτει γιατί οι θηλές της διαγράφονταν όταν έπαιζε στα Φιλαράκια

1.bp.blogspot.com/cdn.lifebuzz.com
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Τζένιφερ Άνιστον έδωσε επιτέλους απάντηση στο φλέγον θέμα που συνεχίζει να απασχολεί 10 χρόνια μετά το τέλος της σειράς.

Ακόμα και να μη το είχατε παρατηρήσει, ένα απλό google search με τις λέξεις «Jennifer Aniston, Friends» αρκεί για να διαπιστώσετε και μόνη σας ότι 9 στις 10 σκηνές που εμφανίζεται ως Ρέιτσελ στη σειρά που άφησε εποχή, οι θηλές της διαγράφονται μέσα από το εκάστοτε t-shirt που φοράει. Γιατί όμως;

Ακόμα κι αν έχουν περάσει 10 χρόνια από τότε που η δημοφιλής σειρά τελείωσε, είναι ένα θέμα που συζητιέται τόσο έντονα που η 48χρονη ηθοποιός αναγκάστηκε να πάρει θέση.

Για την ακρίβεια, σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε στην αμερικανική Vogue, της ζητήθηκε να σχολιάσει πως νιώθει που, στην ουσία, εν εγνοία της, έχει γίνει η πρωτοπόρος του κινήματος Free the nipple (το οποίο υποστηρίζει το δικαίωμα των γυναικών να κυκλοφορούν χωρίς σουτιέν).

Δες τη φανταστική της απάντηση στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ