Ενα παραδοσιακό σπίτι 300 ετών στα Χανιά είναι ο ορισμός της κρητικής φιλοξενίας [εικόνες] - iefimerida.gr

Ενα παραδοσιακό σπίτι 300 ετών στα Χανιά είναι ο ορισμός της κρητικής φιλοξενίας [εικόνες]

Φωτογραφία :Critamo Cottage
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Από το βενετσιάνικο λιμάνι με το φάρο, όπου συγκεντρώνεται ο περισσότερος κόσμος που το επισκέπτεται, μέχρι τα Φαλάσαρνα, τον Μπάλο με τα γαλαζοπράσινα του νερά και το Ελαφονήσι με τη ροζ αμμουδιά, τα Χανιά αποτελούν έναν από τους πιο γοητευτικούς τόπους της ελληνικής γης, υψώνουν τη ρακή για να καλωσορίσουν κάθε ταξιδιώτη και του υπόσχονται μοναδικές εμπειρίες.

Διακοπές στα Χανιά σημαίνει δεκάδες επιλογές για κάθε προτίμηση: αξιοθέατα και μνημεία για όσους αγαπούν τις ιστορικές αναδρομές, εξωτικές παραλίες με σμαραγδένια ή καταγάλανα νερά που δεν έχουν σε τίποτα να ζηλέψουν αυτές του εξωτερικού, γαστρονομικές δημιουργίες που παντρεύουν τις παραδοσιακές με τις μοντέρνες γεύσεις και φυσικά κρητική φιλοξενία σε όλο της το μεγαλείο.

Ξεχωριστή θέση ανάμεσα στις αμέτρητες όμως ομορφιές των Χανίων έχει ένα παραδοσιακό σπίτι που μετρά 300 χρόνια ζωής, αφού χτίστηκε το 1724, στις αρχές της Οθωμανικής διακυβέρνησης του νησιού.

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες για το παραδοσιακό αυτό σπίτι των Χανίων στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Χανιά διακοπές Χανιά Critamo Cottage
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ