Σαρωτική η Ρεάλ -Σκόρπισε με 1-3 την Μπαρτσελόνα στο 1ο τελικό του Σούπερ Καπ Ισπανίας [βίντεο] - iefimerida.gr

Σαρωτική η Ρεάλ -Σκόρπισε με 1-3 την Μπαρτσελόνα στο 1ο τελικό του Σούπερ Καπ Ισπανίας [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η παρέα του Κριστιάνο Ρονάλντο έδειξε με το καλημέρα ποιος είναι το αφεντικό στην Ισπανία. Στο πρώτο ματς για τον τίτλο του ισπανικού Super Cup στο Camp Nou στη Βαρκελώνη η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν σαρωτική και σκόρπισε την Μπαρτσελόνα με 1-3.

Στο 50ό λεπτό ο Πικέ στην προσπάθειά του να απομακρύνει μια σέντρα του Μαρσέλο από τα αριστερά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Τερ Στέγκεν κι έτσι η Ρεάλ άνοιξε το σκορ.

Στο 76ο λεπτό η Μπαρτσελόνα κέρδισε πέναλτι μετά από πτώση του Λουίς Σουάρες. Ο Λιονέλ Μέσι ανέλαβε την εκτέλεση κι ευστόχησε για να ισοφαρίσει.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος είχε περάσει στον αγωνιστικό χώρο στο 58', πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ στο 80ό λεπτό, αφού απέφυγε το μαρκάρισμα του Πικέ για να δώσει το προβάδισμα στη Ρεάλ με 1-2.

Στη συνέχιο χτύπησε ο Ασένσιο με απίστευτο σουτ έδωσε τη χαριστική βολή στους μπλαουγκράνα στο 90ο λεπτό.

Οι ενδεκάδες
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (Ερνέστο Βαλβέρδε): Τερ Στέγκεν, Αλέις Βιδάλ, Πικέ, Ουμτιτί, Τζόρντι Άλμπα, Ράκιτιτς, Μπουσκέτς, Ινιέστα (68' Σέρτζι Ρομπέρτο), Μέσι, Σουάρες, Ντεουλοφέου (59' Σουάρεθ).
ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (Ζινεντίν Ζιντάν): Νάβας, Καρβαχάλ, Βαράν, Σέρχιο Ράμος, Μαρσέλο, Καζεμίρο, Κόβατσιτς (68' Ασένσιο), Κρόος, Ίσκο, Μπέιλ (81' Λούκας Βάθκεθ), Μπενζέμα (58' Κριστιάνο Ρονάλντο).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ρεάλ Μαδρίτης Μπαρτσελόνα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ