Το σχήμα αυτής της τσάντας κάνει όλες τις υπόλοιπες να φαίνονται βαρετές - iefimerida.gr

Το σχήμα αυτής της τσάντας κάνει όλες τις υπόλοιπες να φαίνονται βαρετές

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

H συνεργασία του σχεδιαστή Demna Gvasalia με τον οίκο Balenciaga έχει φέρει αέρα ανανέωσης στα αξεσουάρ που λανσάρει ο οίκος.

Το ένα “hit” διαδέχεται το άλλο. Οι τσάντες που προτείνει γίνονται τάση.

Αυτή η σεζόν δεν σταματά να μας εκπλήσσει από στιλιστική άποψη. Οι fashion bloggers και τα It Girls έχουν πάει για λίγο στην άκρη τις πολύ μεγάλες τσάντες.

Λατρεύουν τις bucket bags, τις basket bags, και τις mini crossbody bags αλλά τις τσάντες σε γεωμετρικά σχήματα (τις circle bags και τις κυλινδρικές).

Οι τελευταίες έχουν ένα νέο entry. Μια τσάντα σε σχήμα-έκπληξη που μας αρέσει και είναι τόσο «φρέσκια» που κάνει τις υπόλοιπες να δείχνουν βαρετές. Η συγκεκριμένη τσάντα είναι μέρος της pre-fall 2017 συλλογής του οίκου. Η τριγωνική τσάντα (σε σχήμα πυραμίδας) είναι μια από τις τσάντες-πρόταση του φετινού χειμώνα. Δερμάτινη, σε ουδέτερες αποχρώσεις, εύχρηστη.

Δείτε την τσάντα στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ τσάντα IT BAG
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ