Αφαντο το ζευγάρι Γάλλων που έκανε πεζοπορία στην Παλαιόχωρα -Χάθηκαν σε μονοπάτι προς το Ελαφονήσι - iefimerida.gr

Αφαντο το ζευγάρι Γάλλων που έκανε πεζοπορία στην Παλαιόχωρα -Χάθηκαν σε μονοπάτι προς το Ελαφονήσι

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Άγνωστη παραμένει η τύχη των δύο νεαρών Γάλλων που αγνοούνται από το μεσημέρι της Κυριακής.

Πιο συγκεκριμένα, το ζευγάρι φέρεται να ακολουθούσε το μονοπάτι Ε4 από Παλαιόχωρα για Ελαφονήσι όταν για λόγους άγνωστους ξέφυγαν της πορείας τους, συμπέρασμα το οποίο βγαίνει από το γεγονός ότι ήδη οι διασώστες έχουν χτενίσει την διαδρομή.

Όταν λοιπόν οι δύο Γάλλοι αντιλήφθηκαν ότι είχαν χαθεί κάλεσαν τον τον διεθνή αριθμό 112, ενημερώνοντας παράλληλα οτι διαθέτουν λίγα αποθέματα νερού και φαγητού.

Από την στιγμή εκείνη μεγάλη δύναμη της Πυροσβεστικής επιχειρεί στην περιοχή για να εντοπίσει το νεαρό ζευγάρι. Στην επιχείρηση συμμετέχουν 20 υπάλληλοι της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, από την Κάνδανο, την Κίσσαμο καθώς και από την ΕΜΑΚ Ηρακλείου.

Ανησυχητικό είναι το γεγονός ότι οι δυο νέοι επικοινώνησαν μόνο μια φορά το μεσημέρι μέσω του "112" και από τότε αγνοείται η τύχη τους.

Οι διασώστες θα συνεχίζουν να χτενίζουν την ευρύτερη περιοχή ολόκληρο το βράδυ ενώ με το πρώτο φως της ημέρας αναμένεται να "σηκωθεί" ελικόπτερο για τον εντοπισμό των Γάλλων.

Πηγή: flashnews

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ XANIA γάλλοι τουρίστες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ